Prohibida la venda d'alcohol a partir de les 22.00 hores a Castella la-Manxa

La mesura, però, no servirà per a aquells establiments dedicats al servei de l'hostaleria i la restauració

Imatge de begudes alcohòliques
Castella la-Manxa prohibeix la venda de begudes alcohòliques a partir de les 10 de la nit | Cedida

El govern de Castella la-Manxa ha publicat al Diari Oficial de la regió el nou decret sobre mesures necessàries per a fer front a la crisi sanitària ocasionada per la pandèmia de la Covid-19, que inclou com a novetat la prohibició de venda d'alcohol entre les 22.00 hores i les 8.00 hores de l'endemà. Ara bé, aquesta mesura no servirà per a aquells establiments dedicats al servei de l'hostaleria i la restauració.

Aquesta prohibició reforça l'impediment del consum d'alcohol i altres activitats no permeses en la via pública, ha informat la Junta en una nota, en la qual precisa que la comunitat autònoma i els ajuntaments aplicaran les sancions corresponents.

Hostaleria i restauració

Els establiments d'hostaleria i restauració hauran de complir amb el que es preveu a l'apartat 3 de l'article 5, havent d'indicar a l'exterior l'aforament màxim permès de cada lloc, que s'estableix en un 75%  d'ocupació.

Aquests establiments d'hostaleria i restauració, i també les terrasses, hauran de garantir la distància interpersonal mínima d'un metre i mig en el servei en barra. Així mateix, han de garantir una distància mínima entre taules o agrupacions de taules d'un metre i mig, amb un màxim de deu persones per taula o agrupació d'elles.


Comentaris

envia el comentari