Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de targetes de crèdit, bitllets de 500 euros i guàrdia civil

Ni se t'acudeixi portar aquesta targeta a la cartera: multa de 30.000 €

Fes cas a la Guàrdia Civil i deixa a casa aquesta targeta perquè, si no, et multaran. Pren nota de quina és!

Avui dia, la majoria de població no pot sortir de casa sense la seva cartera i diverses targetes, el carnet de conduir, el DNI o alguna targeta de crèdit. Encara que bé és cert que pot passar que alguns individus portin a la seva cartera una targeta que, sens dubte, està prohibida sens dubte.

Ves amb compte perquè després del missatge que ha enviat la Guàrdia Civil a través de les seves xarxes socials, el més recomanable és que segueixis la seva advertència. Pren nota!

Concretament, la Benemèrita ha advertit totes aquelles persones que portin un tipus de targeta a manera de navalla plegable, que deixin de fer-ho. I és que aquest tipus d'objectes estan vetats per l'article 36.10 de la Llei de seguretat ciutadana.

L'avís de la Guàrdia Civil amb una targeta prohibida: multes de 30.000 euros

Amb tot, en cas de portar-la i que t'enxampi la Guàrdia Civil, la multa que et pot caure és altíssima. Una multa que va des dels 601 fins als 30.000 €, per la qual cosa no parlem d'una broma.

D'un temps ençà, aquesta targeta amb utilitat de navalla s'està posant de moda per la facilitat de portar-la a la cartera. Però no podem deixar de passar per alt, ni tampoc ho ha fet la Guàrdia Civil, que és una arma blanca camuflada que pot ser un perill en certes circumstàncies.

Cal recordar que només les navalles homologades estan permeses i els agents podrien requisar una navalla si creuen que hi ha algun perill potencial amb elles. "Tens una d'aquestes targetes a la teva cartera?", es pregunta la Guàrdia Civil a TikTok.

"Que sàpigues que portar-la et pot suposar fins a 30.000 € de multa. Si sortiràs aquesta nit, deixa aquesta targeta a casa", sentencia la Guàrdia Civil en un descriptiu vídeo a la xarxa social de moda.

Sabent el que et pot passar i com pot afectar la teva butxaca, fes cas a la Guàrdia Civil i no temptis la sort. I és que a més de perillós, no oblidis en cap cas que està prohibit portar aquest tipus de targetes en forma de navalla.