Primer pla de Pau Donés

La promesa que la filla de Pau Donés ha complert després de la seva mort

Sara no ha dubtat a mantenir-se ferma en la paraula que va donar a Pau

Pau Donés va morir el passat 9 de juny del 2020 després d'una lluita de cinc anys contra un càncer de còlon. Tot i la seva marxa, ha aconseguit deixar-nos un gran llegat. Ens estem referint, no només als seus ensenyaments de gaudir de la vida intensament, sinó també a la seva música.

Aquest llegat és també del que aprèn i es nodreix cada dia la seva única filla, Sara Donés, de 17 anys. Una noia que segueix endavant després de la mort del seu pare i que no ha dubtat a complir la promesa que li va fer.

La relació especial de Pau Donés i la seva filla Sara Donés

Amb només 16 anys, Sara es va quedar òrfena de pare i això és una cosa que tràgicament té en comú amb el cantant. Sí, perquè ell va perdre la dona que li va donar la vida a aquesta mateixa edat.

Des que ella va venir al món, l'artista es va desviure per cuidar-la i va tenir la sensació que havia canviat la vida. Tant és així que va manifestar: «Em vaig tornar afectuós, amorós i, fins i tot, enganxós. Gràcies a ella soc més fort, més persona i més feliç».

Fins i tot va arribar a tatuar-se als seus artells un missatge que era una veritable declaració del que sentia per ella. El missatge va ser: «Amor Sara». I és que com va declarar alguna vegada: «Ella és l'amor de la meva vida».

Això sí, la feina li va impedir passar tot el temps que li hagués agradat amb la seva filla durant la infantesa. Tot i això, sempre que podia aprofitava per estar amb ella i això va fer que la jove creixés entre música. Entre estudis d'enregistrament, guitarres i composicions.

Això els va unir molt i va fer que desenvolupessin un vincle especial. Precisament per aquest motiu, quan Pau va tenir una recaiguda de la seva malaltia el 2018, va prendre una decisió. Va optar per marxar a Califòrnia per estar amb la seva filla i dedicar-hi tot el temps que no va poder en el passat.

Va tenir clar que ella era la seva prioritat i no va dubtar a deixar milers de records i d'ensenyaments que avui porta molt a dins.

Sara Donés i la promesa que va fer al seu pare

Gairebé any i mig després de la mort del líder de Jarabe de Palo, la seva filla segueix endavant amb la seva vida, però trobant-lo molt a faltar. És més, està disposada a complir la promesa que li va fer i és estudiar la carrera de medicina. Aquest és el seu pla de futur.

De la mateixa manera, Sara ha continuat complint amb una màxima que ha tingut sempre. I és mantenir-se absolutament allunyada del focus mediàtic. Tot i tenir un pare tan famós, mai no va voler «aprofitar-se» d'aquesta situació.

Ella va optar per tenir un dia a dia en l'absolut anonimat i així continua sent. Només una vegada va trencar aquesta regla vital i ho va fer precisament pel seu pare. Exactament el que va passar va ser que es va animar a sortir al videoclip de l'última cançó que ell va gravar: Eso que tú me das. 

Sara Donés, filla de Pau Donés

Sara Donés va estar al costat del seu pare en l'últim videoclip | Youtube

En aquest vídeo apareix ballant i somrient. Però no se li veu la cara perquè va decidir cobrir-la amb un antifaç d'encaix perquè ningú la pogués reconèixer. Va voler recolzar i acompanyar al seu pare en el seu projecte, però mantenint en secret la seva identitat.

Actualment, com han apuntat diferents mitjans, ella continua amb la seva formació i gaudeix de la passió pel surf. Així mateix, segueix tocant la guitarra, cosa que va aprendre a fer al costat del pare.

De la mateixa manera, encara que no hi és, el té molt present i a això l'ajuda el contacte directe i constant amb els germans de l'artista. Aquests no dubten a estar-ne pendents i a donar-li en aquests moments durs.