Es ven en temps rècord la promoció de pisos més cara de Catalunya

S'han venut quatre dels vuit pisos de l'edifici amb un preu de 20.000€ el metre quadrat

L'antiga seu de l'asseguradora Winthertur a Francesc Macià, Barcelona
Es ven en temps rècord la promoció de pisos més cara de Catalunya | Cedida

En temps rècord i sobre pla: així és com s'ha venut la promoció de pisos més cara i luxosa de Catalunya. I és que cada pis fa entre 600 i 1.200 metres quadrats i compta amb sis places d'aparcament, servei de consergeria, piscina comunitària de 20m2 i instal·lacions d'Spa, a més d'estar dissenyats per l'arquitecte brasiler Marcio Kogan. Es tracta de la promoció ideada per ocupar l'edifici de l'antiga seu de l'asseguradora Winterthur, situada al carrer Francesc Macià de Barcelona.

És la segona promoció més cara d'Espanya a 20.000€ el metre quadrat

Aquesta promoció és la segona més cara de tota Espanya i la primera de Catalunya, amb un preu de 20.000€ el metre quadrat. Només és superada per Villa Almudena, a Sant Sebastià, amb 22.000€ el metre quadrat; però empata amb la promoció Mabel Capital a Madrid i la Torre KKH a Barcelona.

A més, cal subratllar el temps de venda dels pisos d'aquesta promoció, ja que ha estat un temps rècord. Quatre dels vuit pisos s'han venut en un temps estrella i encara no estan entregades. Fins ara, els compradors són grans empresaris espanyols, tres dels quals catalans, amb un preu mitjà de 16.600€ el m2 i fregant els 20.000€ en alguns casos. Aquesta promoció permet adquirir els pisos a un preu reduït, 13.500€, és a dir un total de vuit milions, en cas de comprar-lo sense estar acabat.

L'antiga seu de l'asseguradora Winthertur a Francesc Macià, Barcelona
És la segona promoció més cara d'Espanya a 20.000€ el metre quadrat | Cedida

Amb 3.000 metres quadrats, els baixos estaran ocupats per una oficina Caixabank

La promoció, d'FM10, és gestionada per Squircle Capital i és propietat de SQC Opportunity, un fons luxemburguès. El projecte ha tingut una inversió inicial de 100 milions d'euros, 40 dels quals van anar destinats a reformar l'edifici, que és de 8.000 metres quadrats. Inicialment es va dissenyar perquè fos un hotel, però després es va optar per un ús residencial i comercial.

Els dissenys definitius estaran creats pels arquitectes Marcio Kogan, Vincent Van Duysen i Vicenzo de Cotiis, que són reconeguts internacionalment. Els baixos de l'edifici, però, tindran un ús comercial, ja que s'hi ubicarà una oficina 'store' de Caixabank de 3.000 metres quadrats.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari