Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb un home i un gran logo de Vodafone

La gran proposta de Vodafone que sorprendrà positivament més d'un

Vodafone posa en marxa una promoció amb descomptes de fins a 200 euros a qualsevol dels dispositius electrònics

Vodafone té una oferta irrefutable si penses canviar de mòbil aquest estiu. Des del 3 de juny fins al 4 d'agost, Vodafone llença una promoció especial amb descomptes irresistibles en una àmplia gamma de dispositius. Aquesta és una oportunitat perfecta per actualitzar el teu mòbil i gaudir de les últimes tecnologies a preus reduïts.

La campanya estival de Vodafone garanteix uns preus econòmics en una varietat de dispositius mòbils. Aquesta oferta està dissenyada perquè puguis adquirir el telèfon que necessites sense que la teva butxaca pateixi. A més, no només es limita a mòbils; també inclou tauletes i altres dispositius electrònics.

Una botiga de Vodafone ia la dreta una noia amb el polze enlaire
Vodafone realitza importants descomptes en diversos dispositius | Europa Press, Vkstudio

Vodafone es presenta amb ofertes i productes destacats

Durant aquesta promoció, Vodafone ofereix descomptes en marques capdavanteres com Samsung, Xiaomi o LG. L'estalvi arriba fins als 200 euros per aparell.

Entre les opcions disponibles, com recullen a la seva web, hi ha el Samsung Galaxy A55 128GB Black, amb una rebaixa del 20%. Si busques una televisió a bon preu, la LG Smart TV 55UR781 es presenta amb un descompte del 27%. El mateix percentatge per al patinet Xiaomi Electric Scooter 4.

Un altre dels articles que promocionen és el projector The Freestyle, amb una reducció del 36%. Però hi ha molts més articles que podràs descobrir a la seva web.

Com aprofitar el descompte?

Per aprofitar aquesta promoció, només necessites ser client de Vodafone o convertir-te en un. Podeu visitar qualsevol botiga física de Vodafone o accedir a la seva pàgina web per veure totes les ofertes disponibles.

Muntatge amb una noia sostenint a la mà un telèfon mòbil i uns bitllets de 50 euros
Una bona oportunitat per renovar el mòbil aquest estiu a un bon preu | Ptnimages, Leung Cho Pan

Serà tan senzill com entrar a l'App Mi Vodafone i punxar sobre 'Promo Verano' i fer clic sobre 'Ver ofertas'. Els descomptes s'aplicaran automàticament només per ser client.

A més de les rebaixes en dispositius per part de Vodafone també et pots beneficiar d'altres avantatges. Entre aquests, els plans de dades i trucades que millor s'ajustin a les teves necessitats, amb tarifes especials durant el període de la promoció.

Recordeu que aquesta promoció és vàlida des del 3 de juny fins al 4 d'agost. És important que no deixeu passar aquesta oportunitat, ja que els descomptes i les ofertes estan disponibles per temps limitat. Assenyalen, a més, que l'oferta es limita a un dispositiu per compte.