Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Representación virtual de un meteorito

«Un gran meteorit arribarà el 2027 i podria provocar 1.200 milions de morts»

Adverteixen que un meteorit gegant arribarà a la Terra l'any 2027

L'escriptor Juan José Benítez va aconseguir un gran èxit amb 'Caballo de Troya'. Ara, ha publicat 'Mis primos', on recull 250 casos sobre el fenomen dels extraterrestres. L'obra parla d'ovnis i d'una notícia inquietant: d'aquí a 6 anys, «un meteorit enorme provocarà 1.200 milions de morts».

Molta gent ha afirmat que el coronavirus és un assaig previ d'una catàstrofe terrible. Però Benítez creu que el pitjor ha d'arribar. «Tant de bo m'equivoqui, però un meteorit enorme podria arribar a la Terra l'any 2027. És la informació que he rebut i provocaria 1.200 milions de morts en 48 hores».

«Revelo part de la investigació que fa 50 que duc a terme»

Un llibre de 700 pàgines que podria ser més extens, tal com explica en una entrevista a 'El Mundo'. «Tinc sis llibres escrits més que no han sortit. He volgut treure a la llum part de la investigació que fa 50 anys que duc a terme», assegura Benítez.

Representació virtual d'un meteorit
Benítez creu que un gran meteorit arribarà el 2027 i provocarà milions de morts | Cedida

A més, l'escriptor no vol convèncer ningú de l'existència dels ovnis. «No penso fer-ho, de la mateixa manera que ja fa molts anys que no discuteixo ni polemitzo sobre el tema. Cada ésser humà té la llibertat de creure en allò que vol», ha dit.

Però té clar que és qüestió d'informació. «Cal reunir les dades suficients per adonar-se que és un fenomen real, molt antic i molt complex. Són moltes civilitzacions les que ens visiten i, probablement, és el succés més important de la història».

La relació de Benítez amb el món dels ovnis

L'escriptor creu que sí que han trepitjat la Terra. «Els militars nord-americans tenen almenys una nau estrellada el 1947 a Roswell, Nou Mèxic. Hi ha més casos de naus estrellades amb les seves criatures», exposa.

«Això és una prova física que no surt a la llum perquè els militars ho consideren alt secret. Hi ha moltíssimes més proves com la paraula dels testimonis, les empremtes, les fotografies i els vídeos. Hi ha arbres i plantes cremades quan aterra una nau», explica.

JJ Benítez. Mis "Primos" recoge más de 250 testimonios de avistamientos ovnis

Sense pensar-s'ho gaire, l'autor del llibre afirma que els ha vist «quatre vegades i, en dues, els vaig poder fer fotos». De tots els casos que ha escrit, «n'hi ha alguns que ja apareixien fa 20.000 anys a les pintures rupestres, a les llegendes i a la mitologia. També ara al segle XX, l'últim incident que explico és el d'un pilot militar espanyol que els va veure el novembre del 79».

«Va sortir en una alerta i va veure un objecte gegantí a l'aire que estava sent captat per tres radars espanyols simultàniament. Quan va tornar a la base, va sentir unes veus infantils, suposadament procedents de la nau. Era un capità de l'Exèrcit i un home molt preparat que té una credibilitat absoluta».

«El més difícil va ser contemplar l'ésser humà molt nerviós, histèric per la situació»

Per a aquells que puguin acusar-lo de farsant, Benítez els envia un encàrrec. «Són gent mal informada, evidentment, perquè si això fos un conte xinès, jo no m'hauria prestat ni a investigar ni a escriure. El que ha de respectar un periodista és la veritat i tota la resta pot ser secundari, però la veritat és sagrada».

Imatge de diversos sanitaris a l'Hospital Infermera Isabel Zendal de Madrid el 22 de febrer del 2021
Benítez parla de com ha afectat la pandèmia als éssers humans | Gtres

Sobre el coronavirus, l'autor de 'Mis primos' també en diu la seva. Deixa caure que «té una informació procedent d'un dels militars», en què assevera que «els militars nord-americans van propagar el virus».

A més, exposa que el pitjor i més difícil de la pandèmia va ser contemplar l'ésser humà barallant-se, histèric. «Això va ser el més sorprenent: en lloc de conservar la calma i tractar de sobreviure, la gent es dedicava a llençar-se cadires, a despertar vells odis entre alemanys i francesos», finalitza la seva entrevista.

VÍDEO DEL DIA