YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El vídeo viral de l'amo d'un bar català, indignat per les mesures: «Fins als o***»

L'home ha titllat Pere Aragonès de «cap d'ou» i «'mamotreto'»

Captura del vídeo viral de l'home que ha reaccionat a la mesura del Govern de tancar els bars i restaurants
L'home, visiblement indignat, ha criticat la mesura del Govern i ha proposat una solució | Twitter

La notícia de la mesura del Govern català que decreta el tancament de bars i restaurants durant, almenys, 15 dies no ha deixat ningú indiferent. La indignació de la mesura per al sector d'hostaleria, que, tenint en compte que a aquesta se li sumen deu més, comparteixen altres sectors com ara el cultural o el de l'esport, ha sigut tan gran que fins i tot empresaris s'han dirigit als responsables de l'Administració per tal d'expressar el seu parer. 

«Fot una frontera, cap d'ou»

D'aquesta manera, s'ha fet viral la reacció d'un home de Valls, propietari d'un establiment al municipi, en què s'ha dirigit personalment al president Aragonès com a 'mamotreto' i 'cap d'ou'. «Escolta, Aragonès i companyia, si el que vols és menys mobilitat i que tothom se'n surti una mica bé, i que ningú surti els caps de setmana, fot una frontera a l'Àrea Metropolitana, home. No deixis anar ningú cap a dalt al Montseny, ni ningú als Pirineus, ni ningú cap aquí Valls, collons, que és així de senzill [sic]», diu l'home en el vídeo, indicant que d'aquesta manera no hi haurà tants contagis.

«'Mamotreto', que ets un 'mamotreto', home [sic]. Nosaltres per venir a Barcelona ens hem de canviar al cotxe per posar-lo nou, però vosaltres per contagiar la resta del país cap problema. Fot una frontera, cap d'ou», ha prosseguit el propietari. 

El vídeo s'ha fet viral en qüestió d'hores, després que el Govern anunciés el tancament temporal —d'almenys dues setmanes, per al moment— dels bars i restaurants de Catalunya, com a mesura per prevenir més contagis de la Covid-19. D'entre les respostes al vídeo, una de les que més ha destacat és la d'un internauta que, malgrat lloar la visió de l'autor de les paraules al Govern, ha corregit l'home i l'ha indicat com dir correctament 'mamotreto' en català. 


Comentaris

envia el comentari