El propietari d'un bar a Espanya presumeix d'haver trobat la cura per al coronavirus

La publicació s'ha fet viral i fins i tot institucions oficials han decidit actuar

Terrassa d'un bar
El propietari d'un bar a Espanya presumeix d'haver trobat la cura per al coronavirus | Gastroactitud

María López és una clienta habitual de la ceveseria Mapamundi 2011, ubicada a la ciutat de Màlaga. La jove ha explicat a través de les seves xarxes socials que el local no compleix amb les mesures sanitàries imposades als locals d'hostaleria i restauració, i va concloure que és com si «el coronavirus no existís».

Així ho va fer en la seva publicació el passat 20 de setembre al portal web 'TripAdvisor', conegut per mostrar milers de locals de restauració, allotjaments i llocs per visitar i les valoracions que els clients en fan. 

La María va publicar el següent text: «M'encantava venir de tant en tant a aquesta cerveseria a prendre una cervesa belga i relaxar-me. Però, desafortunadament, em sembla molt greu que a les altures que estem, i amb la situació tan greu que tenim a sobre, cap dels dependents portin posada en cap moment la mascareta. Això em fa pensar que, òbviament, les taules i les cadires no es desinfecten després de cada ús. És una pena, però en aquesta situació considero que és un aspecte molt important per tornar a un bar o no, i això em convida a no tornar més». 

L'amo de la cerveseria nega l'existència del coronavirus

L'amo del local va respondre a la seva crítica a través del mateix portal, i la María, que ha decidit no entrar en valoracions, ha decidit publicar aquesta resposta al seu perfil de Twitter i deixar que la gent valori per ella mateixa. 

«Doncs és molt senzill: No tornis! La mascareta no et salvarà! El coronavirus és al teu cap! És un virus mental! Aquest és l'únic lloc lliure de coronavirus! A més, l'antídot per a aquesta malaltia és la cervesa belga i/o artesanal. El llúpol és anticancerós i antivirus. Raó per la qual bec cervesa de qualitat i no emmalaltim de corona. Si tens por, queda't a casa! Tanca portes i finestres i posa't la mascareta. Utilitza guants i desinfectant. Ja veuràs que bé!. La cerveseria belga és per a gent sana! Sobretot mentalment. I si, puc dir que el coronavirus no existeix! Tot és maniobra política! Però cobro per classes d'economia política!».

Cal dir que la seva publicació ja s'ha fet viral, i que la María ha rebut el suport de molts usuaris que critiquen aquesta mena de comportament per part dels negacionistes de la Covid-19. De fet, fins i tot l'Ajuntament de Màlaga i Consum han rebut la informació sobre aquest local i tots dos han posat l'assumpte en mans de les autoritats competents, és a dir, la Policia Local de la ciutat andalusa i el regidor competent del consistori local. 


Comentaris

envia el comentari