El futbolista Sergiño Dest durant un entrenament amb l'Ajax

Sergiño Dest supera la revisió mèdica amb el Barça i ben aviat es convertirà en nou jugador blaugrana

La incorporació es farà oficial en les pròximes hores

El futbolista Sergiño Dest ja ha passat la revisió mèdica i en les pròximes hores serà nou jugador del Futbol Club Barcelona. El futbolista americà, d'origen holandès, es convertirà així en el primer fitxatge de l'era Ronald Koeman. El club blaugrana pagarà 20 milions d'euros i altres cinc en variables a l'Ajax i el defensa firmarà fins al 2025. En principi, el seu anunci serà oficial aquest dijous i la presentació oficial el divendres al migdia. 

«És un lateral jove, és important tenir gent jove pel futur del club. I, tot i ser jove, ha jugat molts partits. Estic segur que és un jugador molt útil», ha indicat el tècnic Ronald Koeman en la roda de premsa prèvia al Celta-Barça d'aquest dijous. De fet, en aquest cas no s'ha seguit el procediment habitual quan es procedeix a incorporar un futbolista. Tot i arribar aquest dimecres a la nit a Barcelona, el club no ha mostrat cap imatge de Dest. El motiu és que encara falten per tancar alguns serrells amb l'Ajax i quedava pendent la revisió mèdica.

Ara que ja ha superat l'examen mèdic, el club anunciarà el fitxatge ben aviat. Cal recordar que en altres ocasions quan l'acord entre clubs és total els fitxatges es mostren a les oficines del club o a la botiga abans de passar la revisió mèdica.

 

Messi se sincera amb unes contundents declaracions dies

El capità del FC Barcelona, Leo Messi, ha parlat per primera vegada després d'anunciar que es queda al Barça. El futbolista argentí ha demanat unitat per afrontar aquesta nova temporada dient que «després de tantes desavinences, m'agradaria posar punt final. Hem d'estar units tots els barcelonistes i assumir que el millor està per arribar», en una entrevista al diari Sport.

Segons el davanter, «sumant passió i il·lusió serà l'única manera d'aconseguir els objectius, sempre units i remant en la mateixa direcció». D'altra banda, reconeix que potser no va fer les coses del tot bé: «Assumeixo els meus errors, que si van existir només van ser per fer un Barça millor i més fort».

Finalment, envia un missatge directe als aficionats blaugranes, que han viscut amb incertesa aquest estiu davant la complicada situació del club: «Volia enviar un missatge a tots els socis i a tots els cuers que ens segueixen. Si en algun moment a algun d'ells li pot molestar alguna cosa que vaig dir o fer, que no hi hagi dubte que sempre ho vaig fer pensant també en el millor per al club».