YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La Generalitat proposa al ministeri de Sanitat la unificació de les regions sanitàries de Barcelona

Això habilitaria la mobilitat entre les tres regions durant la fase 1, que ara mateix està limitada.

Ciutadans passejant per Via Laietana amb distància de seguretat pel coronavirus, tallada al trànsit, 23/05/2020
La mesura s'aplicaria a partir del dilluns 1 de juny | Catalunya Diari

El departament de Salut de la Generalitat ha anunciat aquest dilluns, 25 de maig, que proposarà al ministeri de Sanitat la unificació de les regions sanitàries de Barcelona i de la seva àrea metropolitana nord i sud a partir de la setmana que ve; que entraria en vigor, en cas de ser ratificat, el dilluns 1 de juny. Això habilitaria la mobilitat entre les tres regions durant la fase 1, que ara mateix està limitada.

Millorar la mobilitat en desplaçaments per treball

Per prendre aquesta decisió s’ha tingut en compte en part un informe elaborat per ISGLOBAL en el qual s’indica que els desplaçaments més llargs entre la regió han de tenir caràcter prioritari per tal d’accedir a la feina, als serveis i, especialment, als espais naturals que no es trobin en l’àmbit local i que s’ha de prioritzar l’activitat a l’aire lliure.

Tot i això, recorda que les persones han de continuar movent-se, sempre que sigui possible, en l’àrea més local per a aquelles activitats quotidianes i serveis de proximitat. També es proposa fer una gestió adequada dels sistemes i infraestructures de transport per garantir una mobilitat segura amb una disminució del risc de transmissió i una estratègia de comunicació coherent sobre les recomanacions per evitar el contagi.


Comentaris

envia el comentari