Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Protagonistes de la sèrie de TV3: 'Jet lag'

Un protagonista de 'Jet lag' de TV3 reapareix 17 anys després: canvi bestial

'Jet lag' va acabar l'any 2006

Els anys passen i el cert és que TV3 no ha tornat a emetre sèries de la talla de 'Plats Bruts' o 'Jet lag' i és una llàstima. Hem sigut molts els que hem crescut amb aquestes sèries tan emblemàtiques i amb les històries dels seus estimats personatges com la Diana, la Sílvia, la Carla, l'Esther i la Mariona.

Per refrescar-vos la memòria, 'Jet lag' ens mostrava, en clau d'humor, la vida quotidiana de cinc amigues a punt de fer trenta anys. Una edat si més no complicada perquè, tal com marca la societat, quan arribes a la trentena se suposa que has de tenir la teva pròpia casa, la teva parella, una feina estable i, fins i tot, fills. 

D'aquesta manera, la sèrie creada per Cesc Gay trencava amb tots aquests estereotips. Les protagonistes de l'emissió de TV3, eren cinc dones les quals compartien pis i l'una era més diferent que l'altre. Totes tenien diverses inquietuds davant la vida, però el cert és que entre elles encaixaven a la perfecció, formaven un gran equip. 

En la sèrie, la qual es va emetre de l'any 2001 fins el 2006, hi havia altres personatges que feien plorar de riure. Un d'ells era l'Andreu, interpretat per l'actor Albert Ribalta, el qual era el marit de l'Esther, la més pudorosa de les amigues, però amb un fort caràcter. Segur que si hi penseu us ve a la memòria la seva imatge dient: «però, rateta...». 

Reapareix 17 anys després

Com hem dit, l'Andreu, interpretat per Ribalta, es va convertir en un dels personatges més estimats de la sèrie. Doncs bé, tot just fa unes setmanes, amb motiu de 'La Marató' de TV3, vam poder tornar a veure a l'actor a la petita pantalla 17 anys després. Aquest cop però, l'humor el va deixar a casa seva.

L'actor català, Albert Ribalta
Albert Ribalta a 'La Marató' de TV3. | TV3

En aquesta nova aparició, el català interpretava una persona que estava patint un ictus en mig d'un casament. Això sí, el vam poder veure molt canviat a com el recordàvem. Ja no duia la seva mítica barba i, com és normal, va aparèixer amb el pèl canós. Els anys passen per a tothom. Tot i això, el vam reconèixer de seguida. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp