Fotomuntatge de Franciso Ledesma i Pedro Sánchez

El PSOE, de dol: Mor als 54 anys Francisco Ledesma

Dol al PSOE després de la mort del regidor de l'Ajuntament de la Zarza (Badajoz)

Desolació a les files del PSOE després del que va ocórrer aquest dissabte a la localitat de la Zarza (Badajoz). El partit socialista ha dit adeu a Francisco Ledesma, regidor de la població de Badajoz d'aquest grup polític.

Ledesma va morir sobtadament a causa d'un infart, segons informa el diari 'Hoy'. A més, l'edil socialista, que tenia 54 anys, era molt apreciat pels veïns de la localitat. La notícia ha caigut com una galleda d'aigua freda entre els que millor el coneixien, que avui ploren la pèrdua desconsolats.

Aquest dissabte, 2 d'octubre, al migdia, es va donar a conèixer la tràgica notícia. Sense cap mena de dubte, la  mort sobtada de Francisco Ledesma Molina, a qui se'l coneixia com a Paco Ledesma, ha estat un cop molt dur per a tothom.

El regido, que era un home molt respectat a La Zarza, era al camp quan es va començar a trobar malament. El cas és que primers símptomes que va tenir no feien pensar que minuts després moriria. I és que Ledesma va patir un infart letal del qual no es va poder recuperar.

Dol al PSOE després per la mort de Francisco Ledesma

L'edil del PSOE a La Zarza era l'encarregat, entre altres coses, del sanejament, camins, parcs i jardins. També ho era d'edificis públics, escombraries, neteja i del cementiri del poble.

Ledesma havia format part de diverses candidatures socialistes encapçalades per Francisco Farrona, i era una peça fonamental del seu equip.

«Ha estat una gran pèrdua per a l'Ajuntament i la localitat. Era un company lleial i que sempre s'havia sacrificat molt per La Zarza», ha dit l'alcalde de la localitat de Badajoz.

«Estava les 24 hores del dia disposat a ajudar o atendre qualsevol necessitat que sorgís al poble. Darrere de cada actuació, de cada assoliment d'aquest ajuntament, ell hi era al darrere, i sempre d'una manera discreta i en un segon pla, com a ell li agradava. Tant l'agrupació local del PSOE com la corporació municipal el trobaran molt a faltar», ha declarat l'alcalde, molt afectat per la pèrdua del seu col·lega.

Francisco Ledesma era un gran aficionat del futbol, sobretot del seu equip de l'ànima, el Reial Madrid. D'altra banda, el funeral es va celebrar ahir, diumenge, a les sis de la tarda a l'església parroquial de Sant Martín de la mateixa localitat.