Fotomuntatge de Pedro Sánchez i Alicia Amieba, regidora del PSOE morta per una llarga malaltia

Pedro Sánchez i el PSOE, trencats: Mor amb 53 anys Alicia Amieba

La regidora socialista ha mort després d'una llarga malaltia

Tristesa i consternació al PSOE. Alicia Amieba, regidora del PSOE d'Esports i Activitats Saludables d'Arganda del Rey (Madrid), ha mort amb només 53 anys a causa d'una llarga malaltia des de feia anys.

«Avui ha mort la regidora d'Esports i Activitats Saludables, Alicia Amieba. Des de l'Ajuntament d'Arganda volem expressar el nostre condol més profund i acompanyem en el sentiment tots els seus familiars i amics. Descansi en pau», diuen des de l'Ajuntament madrileny.

Una vida dedicada al servei públic

L'any 2011 va ser quan Amieba va fer el salt a la política, encara que segons informa el digital 'Noticias para municipios', Alicia era professora de formació viària. Però en 2011 va ser nomenada regidora de la Corporació municipal.

Imatge d'Alicia Amieba, regidora del PSOE que ha mort als 53 anys a causa d'una llarga malaltia
Alicia Amieba, regidora del PSOE d'Arganda del Rei (Madrid), ha acabat morint amb tan sols 53 anys | Ajuntament d'Arganda del Rey

Anys després, en 2015, assumiria el que ha estat el càrrec fins dijous passat: la Regidoria d'Esports. El 2019, després de guanyar el PSOE les eleccions municipals a Arganda del Rey, Alicia Amieba va poder renovar el càrrec a la Regidoria.

Gran consternació per la seva mort

La mort de la regidora madrilenya ha generat una gran consternació entre els seus companys del PSOE. L'alcalde d'Arganda del Rey, Guillermo Hita, ha mostrat el seu gran dolor per la mort d'Alicia Amieba.

«Tristíssima la notícia de la mort de la meva amiga i companya Alicia Amieba. Ens ha aconseguit com un cop», ha dit a Twitter.

«La cruel i dura malaltia ha doblegat una dona forta en només tres mesos. Em consta que has lluitat contra ella», ha sentenciat.

Finalment, el missatge de l'alcalde ha anat més enllà i ha acabat dient: «Com has lluitat amb força i amb tenacitat com a regidora d'Esports a Arganda del Rey, des del juny del 2015 i fins ara mateix».

«Vull enviar una fortíssima abraçada al seu marit i al seu fill. Us acompanyo en el sentiment, profundament. No t'oblidarem mai, Alicia. Gràcies per tot el que ens has donat», ha acabat dient.