Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un home consulta una factura i al cercle, el logotip d'Orange

Missatge molt seriós d'Orange als seus clients sobre les factures mensuals

Orange explica què passa quan queda una factura sense abonar i les conseqüències que pot tenir per a l'usuari

No pagar una factura d'Orange pot tenir conseqüències importants. La companyia de telecomunicacions té polítiques clares per gestionar situacions d'impagament, i és crucial que els clients estiguin informats per evitar problemes més grans.

Quan no pagues una factura, la companyia prendrà mesures per recuperar els diners deguts. Hi ha un procés que segueix una sèrie de passos, expliquen a roams.es.

Si no pagues una factura, Orange us enviarà un avís 15 dies abans de prendre qualsevol acció. Aquesta notificació us informarà sobre la situació i us donarà l'oportunitat de saldar el deute.

Muntatge amb el logotip d'Orange i de fons una persona amb un mòbil a la mà
Orange pot arribar a tallar la línia | Orange, Bongkarn Thanyaki

Però si després de l'avís no has pagat la factura, Orange podria tallar temporalment la teva línia a partir del primer mes de deute. Això vol dir que no podràs fer ni rebre trucades, ni utilitzar dades mòbils.

En cas que el deute persisteix durant tres mesos, el tall de la línia podria ser permanent. En aquest cas, recuperar el vostre número de telèfon i serveis associats serà més complicat.

Si després de tres mesos no has pagat el deute, Orange et podria portar a judici per recuperar els diners. Això pot resultar en costos addicionals i afectar el teu historial creditici.

Com solucionar una incidència d'impagament amb Orange

Si et trobes en una situació d'impagament, Orange ofereix diverses opcions perquè puguis saldar el teu deute de manera ràpida i senzilla. Aquí et mostrem les diferents maneres de pagar les factures pendents:

  • Àrea de clients Mi Orange: Pots accedir a l'àrea de clients Mi Orange i pagar amb la teva targeta de crèdit. Aquest mètode és ràpid i segur.
  • Per telèfon: Truca al número gratuït 1478 i proporciona les dades de la teva targeta de crèdit o dèbit per fer el pagament. Aquest servei està disponible les 24 hores del dia.
  • Transferència bancària: També podeu optar per fer una transferència bancària. Assegureu-vos d'incloure totes les dades necessàries perquè el pagament es processi correctament.
  • Caixer automàtic: Alguns caixers automàtics permeten pagar factures d'Orange. Consulta amb el teu banc per a més detalls.
  • Bizum: Orange també accepta pagaments a través de Bizum, una opció ràpida i convenient.
Fotomuntatge amb una imatge de fons d'una botiga Orange i al capdavant un ventall de bitllets d'euro
Cal seguir les recomanacions d'Orange per saldar el deute | Europa Press, DAPA Images

Quan hagis pagat el deute, la reactivació de la teva línia hauria de ser immediata. No obstant això, en alguns casos, hi pot haver retards. Si això passa, us recomanem que contacteu amb el servei d'atenció al client d'Orange per assegurar-vos que tot està en ordre.

Recàrrecs i costos addicionals d'Orange

És important tenir en compte que Orange et cobrarà un recàrrec si tornes els rebuts, tret que sigui la teva primera factura generada o la teva primera devolució. El cost del recàrrec dependrà del tipus de contracte i de la mitjana de les tres darreres factures, i pot oscil·lar entre els 12 i els 20 euros.

Si Orange us ha tallat la línia, la reactivació també tindrà un cost addicional de 8,99 euros, més IVA.