Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Quim Masferrer al 'Planta Baixa' de TV3.

Quim Masferrer està d'enhorabona: la boda més especial d''El Foraster' de TV3

'El Foraster' va viure un esdeveniment molt especial

Aquest dimecres un dels programes més exitosos de tots els temps de TV3està de celebració. Va ser l'any 2013 quan s'estrenava un dels formats amb més audiència de la televisió catalana, 'El Foraster'.

I és que ja gairebé han passat deu anys des d'aquelles primeres emissions, quan Quim Masferrer arribava a Benifallet, el primer poble de menys de 1.000 habitants que va visitar.

I a partir d'aquí tot és història. 85 pobles després i 10 temporades en antena, ja s'ha convertit en un dels programes més mítics de TV3, que ja serà recordat per sempre. 

I com a tal, no es podia deixar passar una celebració molt especial. I és que just aquest dijous, 6 de juliol, es compleixen deu anys d'aquell moment.

10 anys de la boda més especial d''El Foraster'

Segur que tots ho recordem. En el segon programa de la seva història, Quim Masferrer visitava el poble tarragoní de Bràfim, a l'Alt Camp.

Entre històries sorprenents i personatges d'allò més peculiars, es trobava també amb una celebració molt especial. Un casament. El Marc i la Dafne es casaven just la data prevista per la gravació d'aquest segon episodi, el 6 de juliol de 2013.

Foto dels nuvis que es van casar a Bràfim i Quim Masferrer en un capítol d''El Foraster' de TV3.
Ja fa deu anys del casament més especial d''El Foraster'. | TV3

Un fet que ara ha fet just deu anys. I el presentador del programa no dubtava a infiltrar-se a la cerimònia. «Han dit que sí tots dos», assegurava Quim Masferrer mirant a càmera. Tampoc no s'oblidava de saludar els nuvis i els seus pares i padrins de la boda. 

Torna 'El Foraster' molt aviat

Ja queda menys. I és que 'El Foraster' de Quim Masferrer té previst tornar molt aviat a la graella de TV3. Serà amb la seva temporada número 11 i celebrant deu anys des que va arribar a la televisió catalana.

L'equip del programa, com va anunciar el mateix presentador a través de les xarxes socials, ja es troba enmig de les gravacions des del passat mes de febrer per trobar noves històries emocionants i els personatges més entranyables.

«Avui hem començat ben d'hora a cercar històries de bona gent per la nova temporada del Foraster!», va informar fa uns mesos a tots els seus seguidors via Twitter.