Mascaretes que es poden rentar 75 vegades, el model creat per una empresa catalana

Les mascaretes protegeixen del coronavirus en tots dos sentits

Imatge del centre de Barcelona buit pel confinament del coronavirus
Les mascaretes protegeixen del coronavirus en tots dos sentits | EFE

L'empresa catalana Quretex ha fabricat un model de mascaretes higièniques que poden netejar-se fins a 75 vegades sense que la seva efectivitat es vegi alterada. Es tracta de tota una novetat, ja que habitualment només es poden netejar fins a un màxim de 10 vegades. Aquest fet es deu al tractament que se li ha donat al material amb què estan fabricades i a la seva gran capacitat de resistència, segons recull 'La Vanguardia'.

Aquestes innovadores mascaretes, de gamma alta-superior i 100% reciclables, compleixen amb tots els criteris que ha marcat el Ministeri d'Indústria i ho fa sense dur cap filtre. Per la seva part, l'empresa d'Arenys de Mar (Maresme) GerBrokers podria arribar a distribuir fins a dos milions setmanals d'aquestes mascaretes.

Protegeix en ambdós sentits

Les mascaretes estan fabricades amb una microfibra de poliamida amb hidrofugat barrera OEKO-TEX que permet augmentar la seva protecció en tots sentits, és a dir, de dins a fora i de fora a dins. Compta amb diversos models d'estampat transpirables i absorbents. Actualment, el seu preu va dels 5 als 7 euros tot depenent del model i de la mesura triats.


Comentaris
Xela Navarro
On les trobem per comprar-les i colors?
M. Lluscà
On es poden comprar a Barcelona ciutat?.

envia el comentari