Primer pla de Rafa Nadal somrient molt feliç

Rafa Nadal i Xisca Perelló esperen el seu primer fill

Rafa Nadal serà per fi pare després de les imatges que confirmen l'embaràs

Rafa Nadal i Xisca Perelló esperen el seu primer fill. El que fa temps que era un rumor cada cop més insistent sembla que s'ha confirmat. La revista ¡Hola! d'aquest dimecres publica unes imatges que no deixen cap mena de dubte en què es veu la parella a bord d'un iot.

Es tracta de la luxosa embarcació que Rafa va regalar a Xisca Perelló fa un parell d'anys i que ara gaudeixen en el període vacacional. A les fotos que publica la revista, es pot apreciar clarament lluint silueta premamà amb un banyador ajustat. Amb ulleres de sol fosques i una pamela, Xisca reposava tranquil·lament a la coberta del iot acompanyada de Rafa i d'uns amics.

Hi ha diverses fotos, unes més explícites que d'altres, en què es veu Mery de front, d'esquena i de perfil. En aquestes últimes s'aprecia clarament que està esperant un nadó, lluint una incipient panxeta que ja no intenta ocultar. La revista confirma que efectivament està embarassada i que Rafa i Xisca seran pares d'aquí a uns mesos.

Rafa Nadal i Xisca Perelló, dies de relax a alta mar

Rafa Nadal i la seva dona estan gaudint del merescut descans de l'heroi. Després de la seva èpica victòria a 'Roland Garros', el tenista mallorquí i els seus amics més íntims gaudeixen de dies de sol, mar i calma a un pas del 'Great White'. Es tracta d'un fabulós catamarà, el més luxós del món a la seva categoria.

Amb ell, Rafa i Xisca s'aïllen completament del món, en aigües mediterrànies, a prop de casa seva, però prou aïllats per descansar. Tot i això, els paparazzis que ja ronden per les illes balears des de fa setmanes a la caça del famós, han aconseguit captar la imatge més esperada de la jove.

Xisca va estar en tot moment somrient i feliç i fins i tot es va donar un bany refrescant al mar per combatre la intensa calor. La felicitat de la parella és més que visible en aquests moments de relaxació i de descans en què el tenista es reposa dels excessos físics.

Tot i que molts ja veuen la retirada de Rafa cada vegada més a prop, el seu oncle Toni ha apuntat que després de recuperar-se completament, vol tornar a entrenar. Sembla que fins i tot es planteja participar en el torneig de 'Wimbledon' si físicament hi arriba en condicions.

L'embaràs de Xisca Perelló que finalment es confirma

Els rumors d'embaràs han perseguit Xisca Perelló des de fa uns quants mesos. De fet, en les últimes aparicions públiques aquest rumor va cobrar força, ja que únicament lluïa models folgats, amples i que dissimulaven la seva silueta.

Conscients en què mostrar abans l'embaràs hagués desviat l'atenció dels èxits esportius de Rafa, la parella ha volgut esperar fins ara per fer-ho públic. Per tant, tots els gestos d'aquestes darreres setmanes tenen més sentit.

Rafa Nadal i Xisca Perello
Rafa Nadal i Xisca Perelló, ja embarassada, a París | GTRES

Rafa va aixecar la 'Copa dels Mosqueters' al costat de la seva dona, cosa que abans havia fet. La roba de Mery per a l'ocasió, amb conjunt de camisa i suèter amples denotava que no volia marcar la silueta. A més, durant 'Roland Garros', va estar visiblement cansada i incòmoda en diversos moments del torneig, ja degut al seu estat.

Amb aquest embaràs, el tenista de 36 anys compleix un dels seus somnis, el de ser pare. Ho confessava a Bertín Osborne a l'entrevista que li va fer i explicava que la seva retirada s'estava produint més tard del que preveia inicialment.

«Hi ha un problema, jo pensava que quan em retirés... Pensava que als trenta anys ja estaria fora, però s'ha anat allargant el tema», explicava.

Aquest 2022 està sent, sens dubte, un dels més importants a la vida de Rafa. Feliç amb la seva dona Xisca, brillant de nou en l'aspecte esportiu i en poc temps, flamant pare.