Raquel, la terrassenca que pateix una malaltia rara i necessita ajuda per pagar el tractament

Ha fet una crida 'crowdfunding' a 'Gofundme'
La Seguretat Social no cobreix les despeses del tractament que Raquel requereix | Catalunya Diari

 

Raquel, una terrassenca que pateix una malaltia rara necessita 2.000 euros per realitzar-se unes proves mèdiques per tal de poder millorar la seca qualitat de vida. «Tinc 42 anys i després de treballar tota la vida com a perruquera, m’han diagnosticat SQM, una malaltia crònica que m’aïlla del món gairebé per complet. La meva vida ha fet un gir de 180 graus i necessito la vostra ajuda per tirar endavant». Raquel ha fet una crida general a la plataforma ‘Gofundme’, un ‘crowdfunding’.

 

SQM o Sensibilitat Química Múltiple

El nom de la malaltia que pateix Raquel és sensibilitat química múltiple. A la plataforma ha explicat el següent: «Els últims avenços indiquen que els químics inhalats durant molt de temps perjudiquen el cervell». La malaltia de Raquel és una de les més complicades descobertes fins ara, ja que el contacte amb substàncies químiques li provoca símptomes que li poden arribar a durar fins a 4 dies. «No puc sortir gairebé de casa, tampoc pot venir gent perquè el simple suavitzant de la roba em destrossa».

 

A causa dels problemes que li ha originat la malaltia, Raquel ha hagut de deixar la feina, de tal manera que li és molt difícil afrontar els pagaments dels tractaments. Per mirar de determinar el dany cerebral s’ha de sotmetre a dos exàmens mèdics. A més, la Seguretat Social no cobreix aquesta malaltia.

 

Aquesta és la raó fonamental per la qual ha fet el crowdfunding. La bona notícia és que en pocs dies ha rebut quasi el total de la quantitat requerida per poder seguir endavant en la seva recuperació.

 

També pots llegir...