Fotomuntatge de Raquel Sans (esquerra) al 'TN Migdia' de TV3 i Francesc Mauri (dreta) al 'Zona Franca' de TV3

Raquel Sans i la preciosa sorpresa que Francesc Mauri li ha fet en directe a TV3

Han demostrat novament que els dos presentadors tenen una molt bona amistat

A vegades ens oblidem que les persones que veiem a la pantalla també tenen la seva pròpia vida privada. Riuen, s'enfaden, fan bromes... I també fan anys.

Aquest dimecres  9 d'agost, ha sigut el torn de Raquel Sans. La presentadora del 'TN Migdia' va rebre dos grans regals pel seu 49è aniversari que la van deixar molt sorpresa.

El duo imparable

Raquel Sans és una presentadora veterana de TV3que condueix el 'Telenotícies' del migdia des que era molt jove, juntament amb el seu company Xavi Coral. En aquells temps, la Raquel encara tenia molt per aprendre i ara, que està a tocar dels 50, s'ha convertit en tota una mestra de la pantalla.

Imatge de Raquel Sans i Xavi Coral
Sans i Coral formen un gran equip. | TV3

Un aniversari amb doble sorpresa

El dia 9, Sans va presentar el 'TN Migdia' amb total normalitat fins que va entrar Francesc Mauri en acció. «Escolta, avui és un dia molt important. Felicitats, Raquel Sans. S'ha fet públic aquest matí», interrompia el meteoròleg. 

La presentadora del 'TN' va intentar mantenir la serietat i professionalitat, però no va poder aguantar-se el riure. Una sorpresa en directe molt agradable que va entendrir als espectadors que la veuen cada dia.

A més, Raquel Sans es va emportar una altra gran sorpresa. A l'emissió del seu aniversari, el 'TN Migdia' va ser un dels espais més vistos amb un 28,0% i 348.000 seguidors.

Imatge de Raquel Sans i Francesc Mauri rient al directe de 'TN Migdia' del dia 9 d'agost de 2023
Sans i Mauri van compartir un moment molt bonic en ple directe. | TV3

Sans parla sobre la felicitació de Mauri

Aquest moment del directe no va passar desapercebut. Raquel Sans va ser la convidada de 'La tarda de Catalunya Ràdio' i allí li van preguntar sobre la inesperada felicitació del meteoròleg de TV3.

«Improvisem sempre, però et fa patir perquè  mai saps per on et sortirà», confessava Sans. «Al final del 'TN' ens podem treure el "corsé" i ja podem ser una mica més persones humanes».

Raquel Sans assegurava que sabia cap on tiraria en Mauri al dia del seu aniversari: «Ho he volgut evitar i no he pogut, però és igual».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

A la seva bola

La presentadora de TV3va explicar què li estava rondant pel cap abans que Mauri fes el seu petit 'xou': «Jo anava directe al temps, però ell ha fet la seva corba i  ha anat cap on ha volgut», explicava rient.

«En Mauri és un forapista», deia Marta Montaner, i Raquel Sans ho confirmava sense cap mena de dubte i amb un gran somriure a la cara.