YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Rara aparició d'un esquelet estrany en una platja dels Estats Units

Els óssos els va trobar una noia americana, mentre caminava per la platja de Charleston, a Carolina del Sud

Una noia de 25 anys que estava passejant amb el seu gos per la platja de Charleston, a Carolina del Sud (Estats Units), i va trobar una curiosa criatura sense ulls, amb unes dents grans i afilades i un cos estrany i desconegut. La dona ha gravat un vídeo de l'animal i ja s'ha fet viral a les xarxes socials. Segons es pot observar a les imatges, el cos de la bèstia és molt estrany.

Forma esquelètica sense precedents

Segons ha explicat la noia, quan va descobrir aquest ésser es va quedar molt sorpresa: «No sabia què era. Tenia la mida d'un gos, però definitivament no ho és... Mai havia vist una cosa així», ha assegurat la noia. La descobridora de l'animal va decidir fer fotos i vídeos del cos i publicar-los a les xarxes socials per saber si algú tenia alguna idea de què podia ser.

De moment, però, encara no ha rebut una resposta satisfactòria: «Hi ha moltes teories. La policia diu que és un opòssum, però no ho és. Altres asseguren que és un gos, o una iguana». Les teories varien depenent dels ulls que miren l'animal. Fins i tot hi ha alguns aventurers que han dit que és un 'xupacabres', la mítica criatura que beu la sang dels animals.

Troballa sense conclusions

Finalment, la noia ha acabat enviant les fotos a la Universitat de Charleston amb l’esperança de poder identificar la criatura, però encara no ha obtingut cap resposta. La teoria particular de la noia és que es tracta d'una bèstia que podria provenir d'una illa secreta habitada per micos, a gairebé 40 quilòmetres de distància.


Comentaris

envia el comentari