Pantalones de un menor en el campamento

Una mare comparteix el divertit moment de comprovar la maleta del seu fill en tornar d'un campament

Les reaccions de les persones que van veure la seva publicació van ser pràcticament instantànies

Durant les vacances escolars d'estiu és normal que molts nens passin diversos dies en algun campament, cosa que els ajuda a fomentar la convivència, el tracte amb la naturalesa i viure experiències que, normalment, a les ciutats o pobles no es viurien, com practicar esports d'aigua o activitats a l'aire lliure.

 

Els nens, sovint, solen fer cas en les seves llars habituals però quan se'ls proporciona una mica d'autonomia, com en els campaments, demostren que en moltes ocasions no escolten els consells que provenen dels seus familiars.

Una anècdota comuna

Recentment, una mare ha publicat en les xarxes socials la seva estupefacció en comprovar que el seu fill només havia utilitzat uns pantalons en els quinze dies que havia estat fora de casa.  Amb humor, la mare ha volgut fer pública aquesta anècdota, que ràpidament s'ha omplert de respostes de més persones que se sentien identificades amb la mare i explicaven les seves experiències similars.

La publicació de la mare, que ha acabat fent-se viral sense que aquesta ho esperés, ha estat la següent: «Algú ha tornat d'un campament de 15 dies i endevineu quants pantalons ha utilitzat», deia Elena González en el seu compte de Twitter.

Les reaccions de les persones que van veure la seva publicació van ser pràcticament instantànies i  en la majoria de les respostes es pot observar la sorpresa i estupefacció que han mostrat. La majoria d'usuaris han comentat la publicació amb humor, i fent broma d'aquesta anècdota que, sovint, viuen els pares i mares que envien els seus fills de campament.

Les respostes no s'han fet esperar

També et pot interessar...