Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge extreta del vídeo viral d'un nen explicant que va enxampar els seus pares mantenint relacions sexuals

La reacció viral d'un nen després d'enxampar els seus pares mantenint relacions sexuals

La seva germana va pujar un vídeo a les xarxes que mostra el petit amb la cara plena de llàgrimes, explicant el que havia passat
Imatge extreta del vídeo viral d'un nen explicant que va enxampar els seus pares mantenint relacions sexuals
El menor explica entre plors la seva traumàtica experiència | Twitter
 

Twitter és una plataforma on cada setmana es viralitzen molts vídeos divertits i curiosos. L'últim cas és el d'un nen explicant que va sorprendre els seus progenitors mantenint relacions sexuals. El vídeo en qüestió ja l'han vist més de nou milions de persones i l'han repiulat més de 100.000 usuaris.

Les imatges, gravades per la seva germana gran dins d'un cotxe, mostren al menor amb la cara plena de llàgrimes mentre explica la seva traumàtica experiència. «Van ser tres vegades», crida entre plors el protagonista del vídeo. 

«El meu germà va escoltar els meus pares mantenint relacions sexuals i ha tingut una crisi mentre m'ho explicava», ha escrit la germana en el post que ha compartit a través del seu compte de Twitter. «Perquè consti, vaig invitar el meu 'petit rei del drama' a sopar i vaig parlar amb ell sobre el que havia passat», ha afegit en un altre tuit. 

La jove va voler explicar-li al seu germà petit la veritat sobre el que havia passat poques hores abans i va portar-lo a un restaurant per compartir una hamburguesa vegetariana. Aquesta por i desconeixement a la sexualitat és molt normal entre els més petits de la casa. Però són importants les conversacions entre pares i fills parlant de sexe per afavorir la relació i poder instruir-los adequadament. 

També et pot interessar...