Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El presentador Josep Cuni, l'Eva Ballvé i un dels testimonis de la Marató

El marcador de la Marató ja supera els 2,5 milions d'euros

Quim Masferrer condueix la 28a gala solidària 'més itinerant' amb l'ajuda de Mònica Terribas, Jordi Basté i Josep Cuní

El presentador Josep Cuni, l'Eva Ballvé i un dels testimonis de la Marató
El presentador Josep Cuni, l'Eva Ballvé i un dels testimonis de la Marató | Catalunya Diari

El marcador de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio segueix pujant i a les 20.30 hores d'aquest diumenge ja supera els 2,5 milions d'euros ( 2.558.890 euros, concretament) per lluitar contra les malalties minoritàries.

Una edició més itinerant que mai

La 28a edició de la gala solidària es mostra més itinerant que mai amb platós televisius simultanis a Tàrrega, Olot, Reus i Barcelona i un de mòbil –un autocar- que recorrerà Catalunya encapçalat per Quim Masferrer. Mònica Terribas, Jordi Basté i Josep Cuní l'esperaran a les diferents seus. La  Marató 2019 ha generat, com és habitual, activitats a gairebé totes les poblacions catalanes.

De fet, aquest any n'hi ha previstes més de 3.600 que estan repartides en 729 municipis i van des de xocolatades solidàries, curses i fins a partits de futbol. El telèfon per fer donacions és el 900 21 50 50 i més de 3.400 voluntaris –alguns d'ells famosos- atendran les trucades dels espectadors.

Des del 1992 La Marató de TV3 recapta fons per sensibilitzar la societat i impulsar la investigació biomèdica sobre les malalties tractades en el programa. Al llarg dels hans s'ha recaptat un total de 187 milions d'euros.

També et pot interessar...