Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge amb una imatge de fons d'un edifici del BBVA i una imatge de molts bitllets d'euro en una mà i una persona amb gest d'aprovació

Recompensa de BBVA a molts a l'abril: així pots aconseguir un regal del banc

L'entitat financera ha impulsat una nova estratègia que et pot fer guanyar diners a tu i als teus amics

Els bancs innoven de manera constant per no quedar-se enrere i ser atractius. Les entitats financeres, igual que qualsevol negoci, tenen una competència ferotge entre elles en la recerca de més clients, anunciant promocions i estratègies. Així mateix, també tracten de cuidar les persones que ja tenen els seus diners ingressats.

Aquest sector busca constantment maneres de diferenciar-se i fidelitzar els consumidors. Una de les mesures més implementades en els darrers temps és la possibilitat de rebre regals a canvi de fer un servei. Els bancs ofereixen avantatges als clients que domiciliïn la nòmina, eliminen les comissions i inclouen una atenció personalitzada per a la gent gran.

A més, llancen nous comptes per a gent jove que remuneren un tipus d'interès molt interessant. I hi ha entitats que intenten ampliar el nombre de clients fent-los partícips de la cura del medi ambient. Són múltiples les campanyes realitzades amb l'objectiu de continuar creixent i superar els rivals.

El BBVA ofereix un regal als que compleixin aquests requisits

Hi ha molts exemples d'aquestes ofertes. En el cas específic de BBVA, la seva estratègia de regals s'articula al voltant del Pla Amic, on tant els clients antics com els nous poden rebre fins a 350 euros. Aquesta promoció està relacionada amb l'obertura d'un Compte Online nou sense Comissions, i s'ha de fer una compra superior als 35 euros amb la targeta.

Tant tu com el teu amic, familiar o persona a qui recomanis el banc a través d'un codi facilitat per BBVA us emportareu 35 euros. Es poden portar un màxim de 10 persones, i l'oferta és vàlida fins al 30 de juny del 2024.

Per a aquells interessats a aprofitar aquesta oferta, és important tenir en compte les condicions marcades per BBVA. Les persones convidades no poden haver estat clients de l'entitat en els darrers sis mesos, han d'obrir un compte en línia i fer un pagament amb la targeta de dèbit. A més, és obligatori validar el codi compartit i enviar la documentació pertinent al banc en un màxim de 30 dies.

Així mateix, hi ha una altra oferta que afecta la domiciliació de la nòmina. Si aconsegueixes que un amic faci aquest procés a BBVA, t'emportes 50 euros, i ell 250. El banc especifica que la nòmina ha de ser superior a 800 euros, i també es poden portar un màxim de 10 persones.