Foto del llit d'un hospital

Es pensava que tenia un refredat i li diuen que li queda poc temps de vida

En notar símptomes diferents, li van diagnosticar un càncer terminal

Steven Froggat, el marit de Katie, ha informat que a la seva dona li han diagnosticat un càncer terminal després de patir símptomes inusuals. La parella del Regne Unit demana ajuda dels professionals de la medicina i volen compartir el seu horrible cas que pateixen des del 2021.

Froggat: «Ella va ser mal diagnosticada»

Durant el mes d'agost de 2021, Katie esternudava sense parar i tenia el nas taponat a causa dels mocs. Tenint aquests símptomes comuns d'un refredat, la dona no hi va donar importància. Va ser quan van començar a passar les setmanes i els esternuts i mocs seguien, quan va decidir anar al metge.

El seu marit explica que aleshores ella ja tenia molta dificultat per respirar. A més, denuncia que la seva dona va ser mal diagnosticada a l'hospital on va anar. Els metges li van dir que allò que tenia era sinusitis.

«Res va millorar», confessa Froggat.

Extensió del càncer

A causa del mal diagnòstic en què no es va identificar res més que una sinusitis, el càncer de Katie es va començar a estendre i augmentar de mida. Va créixer fins al punt de sortir-se'n pel nas. «Era com si li sortís una salsitxa», explica Steve Froggat.

En veure aquella extensió estranya que apareixia a Katie, les infermeres de l'Hospital A&E del poble britànic de Southport, li van recomanar a la parella visitar un altre hospital. Aquest estava especialitzat en la investigació i el tractament sobre el càncer. Els metges d'aquest centre mèdic van sotmetre Katie a diferents proves.

Els resultats van determinar un càncer al nas, però s'estava estenent per tota la cara.

Amb aquest diagnòstic, els metges van decidir fer-li una intervenció, que era de caràcter greu. Li van extirpar el nas i li van reconstruir.

El nou nas va ser creat amb teixit del propi canell de la pacient. Després de la difícil operació, Katie es va sotmetre a diverses sessions de radioteràpia per eliminar el tumor.

La parella demana ajut econòmic

Mesos després, el nas de Katie Froggat va tornar a tapar-se i li sortia sang. Va anar al metge, on li van confirmar que tornava a tenir càncer.

En conèixer els nous resultats, es va tornar a repetir la situació. La van intervenir d'urgència, ja que el tumor s'estava començant a estendre a un dels ulls. La diferència és que en aquesta operació es va haver d'extirpar el nas per complert.

Actualment Katie Froggat està acudint a les sessions de radioteràpia i, a la vegada, cerca altres tractaments experimentals per poder tenir una vida més llarga.

Sala de radioteràpia
La dona va haver de sotmetre's per segona vegada a sessions de radioteràpia. | Pexels

La parella, juntament amb els seus familiars i amics, han iniciat una recaptació de fons per poder cobrir les despeses mèdiques a les quals s'està enfrontant Katie Froggat.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!