Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'un caixer d'un banc Santander i una altra imatge d'una persona amb bitllets de 50 euros a la mà

Com aconseguir el regal de 300 euros del Banco Santander?

L'entitat financera té una promoció molt interessant amb què pots aconseguir certs premis molt atractius

Els bancs intenten innovar i treure noves promocions per atraure nous clients. Són moltes les estratègies llançades per aquestes entitats, però la majoria estan enfocades a eliminar comissions, oferir comptes estalvi atractius o regalar diners i premis. En aquesta ocasió, el Banco Santander permet guanyar fins a 300 euros de regal per domiciliar la nòmina.

Aquesta estratègia ofereix una sèrie de recompenses que criden l'atenció. Les persones que vulguin guanyar aquest premi hauran de contractar el Compte Online sense comissions. Una de les característiques més destacades d'aquest compte és que no es cobren comissions ni a l'obertura ni al manteniment.

Tampoc no s'ha de pagar res per fer servir la targeta de dèbit, Bizum o fer transferències bancàries ni a l'hora de retirar efectiu en caixers. També hi haurà un gestor que et pot atendre cada dia, atenció personalitzada i un telèfon disponible durant les 24 hores del dia

Així mateix, el Banco Santander ofereix beneficis exclusius per als nous clients que contractin aquest compte. Hi ha descomptes a festivals i concerts, la possibilitat de tenir prevendes i poder conèixer els teus artistes favorits amb els Meet & Greet.

Com pots aconseguir el regal de fins a 400 euros del Banco Santander?

Per obtenir aquests diners, hauràs de domiciliar la teva nòmina o pensió al banc, i lliurar dos rebuts mensuals. La recompensa és de 300 euros, però pot ser fins a 400 si els ingressos superen els 2.500 euros. En aquest cas, es paguen els 300 euros el primer mes i 100 euros el segon.

Els titulars del Compte Online també tindran una bestreta de nòmina sense interessos de fins a 2 mensualitats al 0%. Així mateix, poden tenir una targeta de crèdit virtual sense comissions d'emissió i manteniment. Tot i això, els clients que vulguin la targeta físicament hauran de pagar 9 euros.

La promoció estarà disponible fins al 5 d'octubre. A més, si convides els teus amics a unir-se al Banco Santander i domiciliïn la seva nòmina, t'emportaràs 50 euros per cadascun. Pots portar un màxim de 10 persones.

El Banco Santander ofereix uns beneficis molt interessants per als clients del seu Compte Online. No tenir comissions suposa un gran alleugeriment, però guanyar diners per portar la teva nòmina és un premi molt difícil de rebutjar.