Grup de joves universitaris prenent apunts a classe

El regal del Banc Santander que rep l'aplaudiment de tots: fins a 1.000 €

Podran beneficiar-se d'aquesta ajuda econòmica 740 universitaris d'Espanya

La darrera iniciativa del Banc Santander ha tingut molta acceptació, sobretot entre l'alumnat universitari. Es tracta d'un paquet de beques al qual tindran accés 740 joves, amb un valor de 1.000 € cadascuna.

Tindran possibilitat de sol·licitar-la l'alumnat de qualsevol universitat espanyola, independentment del grau o màster que estiguin cursant. Mitjançant aquesta mesura es vol facilitar un suport econòmic a totes les persones que ho necessitin per accedir a l'educació superior. Amb aquests diners es pretén sufragar una part de les despeses dels estudis.

A través del web de l'entitat ja es poden presentar les sol·licituds amb vista al curs 2023-2024. El termini finalitzarà el pròxim 13 de novembre. L'elecció de l'alumnat que gaudirà de l'ajuda econòmica dependrà dels mateixos centres d'estudi. Cal dir que aquestes beques són totalment compatibles amb altres que es puguin rebre, siguin públiques o privades.

Qui pot optar a aquestes beques del Santander?

Un cop es tanqui el termini de sol·licituds es decidiran els premiats amb aquestes ajudes. Per això caldrà que l'alumnat estigui matriculat en els títols de grau o màster de la universitat per al curs 23/24 i disposi d'un bon expedient acadèmic.

Classe universitària amb la professora a la pissarra i un estudiant d'esquena aixecant la mà
Tindrà accés a aquestes ajudes l'alumnat universitari espanyol. | Getty Images

En el cas de l'alumnat de primer curs, es tindrà en compte la nota d'accés a la universitat. A més, com que es pretén fomentar la inclusió educativa sota criteris d'equitat social i econòmica, és possible que també valorin altres aspectes. Al llarg dels darrers anys s'han beneficiat d'aquestes ajudes al voltant de 2.300 joves universitaris de tot Espanya.

Les beques que té en vigor el Santander

El Santander compta amb un ampli programa de beques que va orientat a tota mena de perfils. Llegeix amb atenció les diferents propostes que ofereix l'entitat:

1. Santander Scholarships Negotiation Programme LSE

Les Beques Santander del Programa de negociació LSE estan pensades per a majors de 18 anys i el termini de sol·licitud finalitza el 28 de juny. Es desenvolupen en col·laboració amb The London School of Economics and Political Science.

En total s'ofereixen 125 places perquè els interessats gaudeixin d'un programa intensiu per perfeccionar les habilitats de negociació. Amb això es pretén que sigui més influent i persuasiu a la seva carrera i pugui adquirir posicions de lideratge. Requereixen un nivell d'anglès fluid equivalent a C1.

Pla general de l'exterior de l'edifici de la seu del Banc Santander
El Santander compta amb un ampli catàleg de beques. | España Diario TIPS

2. Beques Online English Courses 2023 - British Council 2nd call

Consisteix en 5.000 beques perquè els beneficiaris reforcin el seu anglès i així puguin millorar les seves perspectives laborals. Permetrà estudiar des de casa durant 16 setmanes al teu ritme i, en finalitzar, obtindràs un certificat del British Council.

Aclareixen que no cal ser universitari ni tampoc client del banc. Per accedir a aquesta beca n'hi haurà prou amb ser major de 18 anys i fer un test d'habilitats. El termini d'inscripcions es manté obert fins al 31 d'agost.

3. Santander Scholarships Skills for the Green Transition 2023

Es presenta com una iniciativa a valorar per a aquells que vulguin orientar el seu futur cap a la sostenibilitat. Amb les Beques 'Skills for the Green Transition 2023' aconseguirem una visió més àmplia dels desafiaments del medi ambient. Ens trobem davant d'un curs en línia, que no suposarà cap cost per als inscrits.

Requereix ser major d'edat, però hi poden accedir persones que no siguin universitàries ni clients del Santander. Les inscripcions ja estan obertes i el període per apuntar-s'hi conclou el pròxim 20 de juliol. Com a norma bàsica és imprescindible disposar d'un nivell d'idiomes suficient per assistir a les classes.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies, novetats i últimes hores de PENSIONS al WhatsApp!