Foto del cartell de BBVA en una oficina bancària.

El regal de fins a 350 euros del BBVA als clients: el banc només demana un requisit

Només cal un requisit per fer-te amb els 350 euros que ofereix l'entitat

BBVA és una de les grans entitats bancàries a Catalunya. Fent ús de la seva autoritat, cada cop és més freqüent que llanci avisos i recomanacions als seus clients perquè sempre coneguin les novetats que poden ser beneficioses per a ells. D'aquesta manera, el banc informa sobre què han de fer els usuaris per pagar els rebuts de manera més còmoda o quina pensió de jubilació quedarà als treballadors que estiguin propers a la retirada.

Així, el client sempre pot decidir tenint present tota la informació disponible. Actualment, BBVA ha recuperat un dels seus plans estrella. Gràcies a aquest, els clients poden aconseguir fins a 350 euros de regal complint tan sols una condició. Si estàs interessat, segueix llegint per saber com els pots aconseguir al teu compte.

Així pots aconseguir els 350 euros de BBVA

Són molts els avantatges de pertànyer a BBVA. En aquesta ocasió, l'entitat bancària deixa clar el compromís amb el client amb el retorn d'un dels seus plans més aplaudits. Es tracta del Pla Amic, amb el qual els usuaris poden obtenir fins a 350 euros.

Foto de l'exterior de l'edifici de la seu de BBVA a Madrid.
Els 350 euros es poden aconseguir amb el «Pla Amic» de BBVA. | Europa Press

L'únic que cal fer per aconseguir els diners és recomanar el banc als coneguts. La promoció funciona de manera senzilla i es basa en la recomanació dels usuaris de BBVA als coneguts per guanyar trenta-cinc euros.

D'altra banda, el conegut que decideixi obrir-se un compte a l'entitat es podrà beneficiar d'un pagament de quinze euros. D'aquesta manera, tant l'antic client com el nou hi surten guanyant, cosa que aplaudeixen els que ja formen part del banc.

Què has de saber sobre el «Pla Amic»

Una de les coses que cal tenir en compte sobre aquesta promoció exclusiva del BBVA és que té un límit de deu recomanacions. Per aquest motiu, els diners màxims que es poden aconseguir fent ús del «Pla Amic» són de 350 euros. A més, cal destacar que, per poder accedir a la promoció tan sols cal ser client de l'entitat i fer la recomanació usant el Compte Online Sense Comissions.

Aquest compte de l'entitat destaca per no haver de domiciliar la nòmina ni cap rebut. A més, no necessita saldo mínim. A canvi, el banc ofereix un compte «sense comissions i sense condicions».

Com fer servir el «Pla Amic» de BBVA

Si vols fer ús del «Pla Amic» per obtenir al teu compte uns diners extra, els pots aconseguir a través de la promoció i convidant els teus coneguts a unir-se al banc. Per això, el primer que cal fer-se és un «Compte Online Sense Comissions».

Foto d'una oficina de BBVA.
Per aconseguir el regal has de convidar a un amic al «Compte Online Sense Comissions». | Europa Press

Un cop feta, heu d'accedir a la vostra àrea privada de client i entrar a l'apartat «Les meves promocions». Des d'allà, pots copiar el teu codi i compartir-lo amb els coneguts que es vulguin fer clients del banc.

Aquesta és la condició per aconseguir els diners

L'única condició per aconseguir els diners que ofereix BBVA és que el conegut que decideixi fer-se client faci servir el codi que tu has compartit amb ell. A més, també heu de fer una compra de més de quinze euros amb la nova targeta del banc.

D'altra banda, cal assenyalar que aquesta promoció exclusiva només estarà disponible durant un temps limitat. En aquesta ocasió, et pots beneficiar de les condicions del Pla Amic fins al tres d'abril de 2023.

Passat el termini no serà possible accedir al regal de 35 euros per amic convidat. No obstant això, des de BBVA van renovant aquesta promoció i cada cert temps la rellancen amb l'objectiu de fidelitzar els seus clients i atraure nous usuaris interessats.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp