Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Imatge de fons d'una persona posant benzina en una estació Cepsa i una altra imatge d'un home en primer pla amb gest de celebració i una emoticona d'un moneder amb bitllets i monedes d'euro

El regal irrebutjable de Cepsa al maig: com aconseguir un televisor intel·ligent

Els clients tenen la possibilitat de guanyar un fantàstic premi si decideixen repostar a les seves benzineres

Les benzineres, a la recerca de més clients, llancen campanyes i ofertes atractives de forma regular. Hi ha companyies que regalen barres de pa gratuïtes a partir dels 20 euros o posen a disposició un altre tipus de regals. No obstant això, una de les pràctiques més habituals és acumular punts per obtenir descomptes futurs i omplir el dipòsit pagant menys diners.

Ara, Cepsa ha llançat una nova promoció molt interessant per posar benzina a qualsevol de les seves estacions. Des del 30 d'abril al 31 de maig, l'empresa petroliera té en marxa un sorteig de 5 Smart TV de LG de 55 polzades. Una televisió de bones prestacions, amb una alta qualitat d'imatge per veure partits de futbol, sèries, pel·lícules i tota mena de programació al menjador de casa teva.

Com es pot obtenir aquesta televisió de 55 polzades?

Per participar i optar a aquest fantàstic premi, els clients s'han d'unir al Club Cepsa Gow. A partir d'aquí, s'obté una participació en el sorteig en posar combustible, independentment de si és benzina i dièsel, i de l'import. Els sorteigs són setmanals i, per tant, cada client tindrà un màxim de 5 oportunitats per emportar-se la televisió, valorada en 600 euros.

Els clients hauran de presentar el codi QR personal, accedir al seu perfil a la web o donar les seves dades en caixa al personal de la benzinera. En cas de ser guanyador, podreu gaudir d'un enorme regal que sempre és benvingut.

Com formar part del Club Cepsa Gow?

Per formar part del Club Cepsa Gow cal descarregar l'aplicació des de la web de Cepsa i emplenar un formulari amb les dades personals. Un cop registrat, el client podrà gaudir d'una sèrie de beneficis a l'hora de proveir, compres a la botiga i rentats de cotxes. També obtindrà descomptes a altres comerços com Ikea, Booking o Amazon.

La promoció està inclosa a totes les benzineres Cepsa a la península, així com a Balears, Ceuta, Melilla i Canàries. Per tant, la pròxima vegada que hagis de proveir, tingues en compte que pots guanyar una televisió de 55 polzades.

Ser soci del Club Cepsa Gow ofereix una gran varietat d'avantatges i recompenses. El registre és molt senzill i guanyar una Smart TV mai havia estat tan fàcil.