Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Felip VI

El rei Felip VI, positiu en coronavirus

Felip VI s'ha infectat de Covid-19 i haurà de fer confinament durant 7 dies

Felip VI ha fet tremolar la Zarzuela. La família reial ha quedat consternada després de la notícia. I és que el rei espanyol ha donat positiu en coronavirus.

Un altre problema més a la reialesa espanyola, que veu com el màxim representant haurà de respectar l'aïllament de 7 dies abans de poder sortir al carrer com els altres. Letícia i les seves filles, creuen els dits per no caure en aquest «malson».

Primer pla del rei Felip IV.
El rei Felip VI ha preocupat tota Espanya després de donar positiu en coronavirus i haver de fer aïllament. | Europa Press
 

Sens dubte, el positiu en coronavirus del rei Felip VI ha caigut com una gerra d'aigua freda. Sumat al maldecap que suposa l'assumpte de la tornada del rei emèrit a Espanya, el monarca actual no dona abast. El confinament és la gota que fa vessar el got dins de la Zarzuela.

El coronavirus arriba a la Família Reial

Després de sentir símptomes lleus, tal com ha informat la Casa Reial, el rei Felip VI ha confirmat els pitjors pronòstics. El seu cos està infectat pel coronavirus, i això suposa un problema més per al monarca, que no dona crèdit a que ha passat.

Felip, Letícia, Elionor i Sofia posant a càmera, tots amb mascareta
El rei Felip VI haurà de fer quarantena de 7 dies i esperar que el seu estat de salut vagi millorant amb el temps. | GTRES
 

A través d'un comunicat, han informat que «seguint les normes establertes per les autoritats sanitàries», el Felip romandrà en aïllament durant 7 dies. Tal com estipulen les autoritats sanitàries sobre això. Per tant, totes les activitats oficials previstes durant aquesta setmana queden suspeses pel positiu del monarca.

Ara, el que veritablement preocupa és la situació de la família.

Que no s'estengui el pànic

D'altra banda, el missatge detalla que l'estat de salut del rei és «bo», així que no caldrà recórrer a intervencions urgents. Si tot segueix segons el previst, Felip VI realitzarà la quarantena setmanal a la seva residència habitual.

La família reial d'Espanya
A diferència del rei, ni Letícia ni Sofia no han patit les conseqüències del coronavirus. | Casa Real
 

Afortunadament, tant la reina Letícia com la Infanta Sofía no han presentat cap símptoma, així que tot indica que elles no han patit les conseqüències de la pandèmia. D'aquesta manera, totes dues podran continuar les activitats que tenien marcades al calendari amb total normalitat.

Les dues dones «se sotmetran als protocols de seguiment previstos en aquests casos», però tot apunta que el rei Felip VI ha estat l'únic infectat.

Tot i això, malgrat el missatge tranquil·litzador enviat des de la Casa Reial, caldrà esperar. L'estat del monarca és òptim, però podria empitjorar amb el pas dels dies. Només queda estar pendent a la informació que comuniquin des de Zarzuela, on creuen els dits perquè Felip VI es recupera com més aviat millor.