IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El rei Felip surt de casa per enviar un seriós missatge als espanyols

Els Reis d'Espanya han volgut agrair tots els seus esforços

Imatge de la reina Letícia i el rei Felip durant la seva visita a l'edifici 112 de la Comunidad de Madrid
El rei Felip ha assenyalat que es comença a veure «el final del túnel» | Twitter Casa Real

Com la resta d'espanyols, el Rei Felip també veu el desconfinament cada vegada més a prop, tot i que encara queda molt camí per recórrer i hem de tenir paciència i ser responsables amb les normes imposades pel govern espanyol. Cal recordar que ens enfrontem a una pandèmia originada a la ciutat xinesa de Wuhan i que ja s'ha expandit per més de 185 països, deixant més de 208.100 morts i més de tres milions de contagiats, segons dades recopilades per la Universitat John Hopkins.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El monarca ha volgut expressar la seva opinió sobre la crucial fase en què ens trobem. «Crec que estem veient el final del túnel, no ens podem relaxar, està clar que cal ser molt prudents en aquesta fase en què estem», va manifestar des de l'Agència de Seguretat i Emergència Madrid 112 en la visita que van fer aquest dilluns.

Una visita esperançadora

El rei acudia amb la seva dona, Letícia Ortiz, a la reunió diària que celebra l'operatiu del 112 a la Comunitat de Madrid. Acompanyats per la presidenta autonòmica, Isabel Díaz-Ayuso, els reis han donat suport a tot el personal sanitari. Malgrat les polèmiques de l'últim mes, Felip i Letícia no dubten a acudir a diversos actes públics amb l'objectiu d'agrair el seu esforç a tots els treballadors que estan cobrint serveis essencials.

A més, el rei també va voler recordar a tots els morts de la Covid-19: «Gairebé una generació que s'ha vist delmada i que tant van donar pel nostre país en situacions difícils», sentenciava per acabar donant el condol a la família dels morts.

Letícia Ortiz, acompanyava les paraules del seu marit, agraint al 112 el seu esforç i la seva constància en plena pandèmia, fent menció especial a aquells que atenien persones discapacitades i dependents, ja que aquestes persones ofereixen «respostes adaptades a la seva realitat».


Comentaris

envia el comentari