El Rei Joan Carles, descobert fent-se uns retocs estètics a Barcelona

El rei emèrit ha visitat aquesta setmana la Clínica Desánchez situada al barri de Sarrià

El rei emèrit, Joan Carles I
El Rei Joan Carles, descobert fent-se uns retocs estètics a Barcelona | Cedida

Que Joan Carles I passi pel quiròfan no és cap novetat: aquest estiu el rei emèrit s'ha fet tres bypassos i l'any passat es va operar del maluc. La novetat, però, és que aquesta vegada Joan Carles ha acudit al quiròfan per fer-se retocs estètics.

Joan Carles podria haver-se retocat la cicatriu que es va fer al front en xocar amb un arbre

Aquesta setmana, el rei emèrit ha visitat la Clínica Desánchez, situada al Carrer Cardenal Vives, a la Casa Alemany de Barcelona. Segons fonts mèdiques, el doctor Manuel Sánchez ha atès el rei per «proves rutinàries», encara que el centre està especialitzat en tractaments per evitar l'envelliment, la cel·lulitis i flaccidesa, a més de líftings i implants.

Rei Joan Carles
Joan Carles podria haver-se retocat la cicatriu que es va fer al front en xocar amb un arbre | EFE

Amb 81 anys, ja en fa més de 15 que el rei es visita amb el doctor Sánchez, tot i que és la primera ocasió en què Joan Carles ha viatjat fins a la seu de Sarrià. S'intueix que podria haver acudit a la clínica Desánchez per arreglar-se la cicatriu que li va deixar el seu últim accident, quan es va obrir el front amb una branca.

L'últim retoc visible que es va fer el monarca va ser implantar-se un aparell dental per corregir la dentadura del tipus Invisalign. I és que sent un personatge públic i fregant els 82 anys, també és normal que l'antic monarca cuidi la seva imatge i intenti rejovenir-se.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari