Fotomuntatge de Marc Ribas serio i el restaurant Sants Es Crema

Reobre el restaurant de 'Joc de Cartes' que van destrossar: què se'n sap

Després que uns delinqüents entressin al local i el deixessin potes amunt, el propietari ha aconseguit tornar a obrir-lo abans de les festes del barri

Bones notícies pels amants dels bons entrepans. Reobre el restaurant Sants Es Crema després de patir el saqueig del local dijous passat. El restaurant va formar part del famós programa 'Joc de Cartes', de TV3, i va guanyar l'edició de la millor gastronomia  d'entrepans de Barcelona.

Entren a robar al restaurant Sants Es Crema

El passat 17 d'agost, els treballadors del Sants Es Crema es van trobar amb una sorpresa horrible en veu-re les persianes del seu restaurant obertes i l'interior completament destrossat.

En un comunicat, el propietari va assegurar que farien tot el possible per obrir-ho aquella mateixa nit. «Han entrat a robar i fer destrosses al restaurant. Intentarem obrir aquesta nit. Algun dia sortiré a les notícies per partir el cap a algú... Diran que sempre saludava», escrivia a Twitter .

El tuit va rebre centenars de missatges dels seus clients més fidels, que sentien amb molt de dolor els esdeveniments.

El restaurant saquejat pocs dies abans de les festes del barri

I és que el robatori es va produir a només dos dies de les festes del barri de Sants a Barcelona. Aquest any, la celebració començava el 19 d'agost i es donarà per finalitzada el diumenge 27 d'agost.

El restaurant situat al número 118 del carrer dels Comtes de Bell-Lloc, forma part del barri barceloní que aquests dies està de festa. És per això que el robatori va ser una doble desgràcia, tant pel propietari com per als clients que s'estaven preparant per degustar els seus plats.

Sants és Crema reobre les portes després del furt

Així i tot, tal com han anunciat al seu perfil d'Instagram, Sants Es Crema ha tornat a obrir després d'arreglar els imperfectes produïts pel furt del 17 d'agost passat.

A més, informen sobre l´horari especial que hi haurà durant les festes del barri de Sants. L'establiment obre fins dissabte inclòs, en horari de nit des de les 19.00 h fins a les 23.30 hores.

Després de l'ensurt del robatori, el restaurant Sants Es Crema ha tornat a encendre els seus fogons per servir els seus clients més fidels. A la seva carta tenen una gran varietat de plats, entre els quals destaquen els entrepans.

De fet, el negoci que va guanyar una de les edicions de 'Joc de Cartes' està entre els 21 millors restaurants del barri de Sants, segons la revista TimeOut .