YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Reparteix 600.000 euros i l'ha enxampat «sense afaitar»: «Sorpresa total»

«Celebrar-ho seria perillós, aquest any l'alegria es porta per dins», diu el propietari de l'administració 'El Delfín'

El propietari de l'administració de loteria 'El Delfín' de Barcelona, Delfín González Fernández, amb la seva parella
«Celebrar-ho seria perillós, aquest any l'alegria es porta per dins», diu el propietari de l'administració 'El Delfín' | Catalunya Diari

El 28674, un cinquè premi de la rifa de Nadal, ha deixat un bon pessic a Catalunya amb 10 sèries a l'administració de loteria número 6 'El Delfín' de Barcelona, al número 435 del carrer de Sants. Està dotat amb 6.000 euros cada dècim, 60.000 la sèrie. 

El propietari de l'administració, Delfín González Fernández, no se'n sap avenir. «Res de res, m'ha agafat sense afaitar, no m'esperava res, hem repartit 100 dècims en total i tot per finestra», ha explicat satisfet a l'ACN, abraçat amb Maribel, la seva dona, que també treballa a l'administració. Enguany no hi haurà cava per la covid-19. «Celebrar-ho seria perillós, aquest any l'alegria es porta per dins», ha explicat.

Han decidit no celebrar-ho a causa del coronavirus

Abans de veure-ho enlloc, se n'han assabentat en rebre una trucada. I vint minuts després de conèixer que els havia tocat ja havien trucat a alguns clients per felicitar-los. «Són clients de tota la vida, això és com una família», ha exposat González, visiblement content del premi venut. «Felicitarem la gent que vingui i ja està», ha dit pel que fa a la celebració amb motiu del coronavirus.

González ha explicat que l'administració funciona des que el 1965 la va obrir el seu pare, i que des de llavors han repartit «molts premis». «Tot i que de Nadal fa molts anys que no en donem, potser l'últim va ser un tercer a finals de la dècada del 1970», ha dit.

La grossa de Nadal, el 72897, reparteix 60 sèries a Reus i 1 dècim a Tarragona

La grossa de Nadal ha tornat a visitar Catalunya, enguany amb el 72897, i ha deixat 60 sèries a Reus i 1 dècim premiat al barri de Bonavista de Tarragona. L'administració afortunada del Baix Camp ha estat la número 6 'La Pastoreta', al número 6 de la plaça de la Pastoreta, que ha donat 240 milions d'euros del màxim premi del sorteig de Nadal. 

El 72897 ha estat força repartit i també s'han venut 60 sèries a Punta Umbría (Huelva) i 45 sèries a Granada. Igualment s'han repartit sèries a Bilbao, O Grove (Pontevedra), Madrid i Boñar (Lleó). La grossa de Nadal està dotada amb 400.000 euros cada dècim, 4 MEUR la sèrie. El premi s'ha cantat a les 12.02 hores.

A Ripoll s'han repartit 7,5 milions d'euros amb un tercer premi

Només periodistes i cap premiat a l'administració 'El Trébol' de la plaça Clavé, a Ripoll, on aquest dimarts s'han repartit 15 sèries del tercer premi de la rifa de Nadal, el 52472. La pandèmia ha desvirtuat la celebració, ja que altres anys, assegura la propietària, l'administració estaria plena de gent i, en canvi, aquest cop, no s'hi ha apropat ningú. 

En total, s'han repartit 7,5 milions d'euros. Tots els dècims per finestreta i, entre ells, «gent de tota mena». Es dona el cas que la jove de la propietària també ha repartit cinc sèries del premi a l'administració que regenta a Anglès (La Selva). Aquest és el quart guardó important que donen en aquesta administració de Ripoll en els darrers 10 anys.

La il·lusió de repartir mig milió d'euros portant només un mes a l'administració de loteria d'Anglès

L'administració de loteria número 1 d'Anglès (Selva) ha repartit mig milió d'euros aquest dimarts al matí a través del número 52472, el tercer premi de la rifa de Nadal. La Maria José Couso ha afirmat que estava molt il·lusionada per haver venut el número premiat, ja que tan sols fa un mes que és la propietària d'aquesta administració de loteria. 

L'administració està situada al carrer de la Indústria i tan sols ha venut una sèrie d'aquest número, premiat amb 50.000 euros per dècim. De moment, Couso ha assegurat que no ha vingut cap dels afortunats amb el tercer premi, però sí que alguns curiosos han passat al llarg del matí per felicitar-la i saber quin número havia venut. Ara, confia que pel sorteig de Reis torni a repartir més diners.


Comentaris

envia el comentari