Treablladors de Glovo s'han manifestat per la mort del seu company a Barcelona

Els repartidors de Glovo faran vaga l'1 d'agost

Denuncien les condicions de treball que viuen diàriament, motiu pel qual reclamen una sèrie de millores laborals

Els repartidors de la plataforma Glovo estan convocats a una vaga el pròxim 1 d'agost per protestar, entre d'altres, per la seva condició de falsos autònoms, per la «falsa» flexibilitat horària que els atorga l'empresa o contra el tracte que reben per part d'alguns locals.

A més, també denuncien que des de l'empresa se'ls pressiona per finalitzar les comandes, a més de posar de manifest un sistema de puntuació «ineficaç» i un sistema de pagament on l'incompliment i les irregularitats són quelcom habitual.

Concentració a la Sagrada Família al migdia

El mateix dia de la vaga, els repartidors, als quals s'espera que se n'hi afegeixin companys d'altres plataformes, estan convocats a una concentració a la Sagrada Família a partir de les dotze del migdia.

La protesta arriba després de diverses sentències a favors i d'altres en contra sobre el règim laboral dels repartidors i les condicions en què treballen, un conflicte que es va agreujar arran de la mort d'un repartidor de la plataforma fa unes setmanes. De moment, l'empresa ha declinat fer cap comentari.

També et pot interessar...