Primer pla de Jessica Campbell

Mor sobtadament amb només 38 anys l'actriu Jessica Campbell

Campbell havia experimentat símptomes de grip, però els seus familiars descarten que la defunció hagi estat causada pel coronavirus

El món de la interpretació està de dol. L'actriu Jessica Campbell, coneguda pel seu paper en l'exitosa pel·lícula de comèdia 'Election' (1999), ha mort de forma sobtada amb 38 anys. Segons la informació que han proporcionat diversos mitjans nord-americans, la seva mort es va produir el passat 29 de desembre.

No obstant això, la defunció no s'ha fet pública fins aquest dimecres, 13 de gener, a través de la seva cosina, Sarah Wessling, que ha comunicat la trista notícia. Jessica Campbell treballava actualment com naturòpata i, encara que havia experimentat símptomes similars als de la grip, el matí de la seva mort, va acudir amb normalitat a la seva consulta.

Després va anar a visitar la seva mare i la seva tia, on, durant aquesta trobada, va ser quan l'actriu va perdre el coneixement i va caure al bany. Els seus familiars se la van trobar inconscient i van trucar de manera immediata als serveis d'emergències, que no van poder fer res per salvar-li la vida. Encara es desconeix quina és la causa exacta de la defunció de l'actriu.

Tanmateix, la seva família ha destacat que és molt poc probable que la mort hagi estat provocada per Coronavirus. Seran l'autòpsia i l'informe mèdic els que determinin el que va provocar la seva mort. Ara, la investigació ha quedat en mans del Comtat de Multnomah (Oregon).

«Sempre va ser única»

Jessica Cambell ha deixat enrere el seu marit, Daniel Papkin, i a un fill de 10 anys, Oliver. Per aquest motiu, Sarah Wessling ha obert una campanya a 'GoFundMe' -que ja ha arribat als 30.000 dòlars (24.600 euros)- per cobrir les despeses del funeral i deixar ingressos per al primogènit de l'actriu.

«Viatjar pel món, actuar, convertir-se en metge, ser mare de l'infant més genial de tots els temps; aquests elements de la llista de desitjos van teixir la quotidianitat de la seva realitat», ha escrit la seva cosina. «La seva passió per la vida i les persones que l'envolten va ser sorprenent».

Sarah Wessling ha definit a Jessica Campbell com una «veritable aventurera en tots els sentits de la paraula», i ha subratllat que l'actriu era «divertida, sorollosa, compassiva i lleial; no importa el que fes, sempre va ser única».

Va deixar l'actuació per la medicina

La nord-americana va començar en el món de l'actuació el 1992 de la mà de Sarah Jessica Parker en la pel·lícula per a televisió 'Best Interest of the Children'. Però va ser el paper de Tammy Metzlet a 'Election' (1999) el que la va llançar a la fama, i que li va valer una nominació en la categoria de 'Millor Actuació Debut' en els premis 'Independent Spirit Award'.

Posteriorment, va fer una aparició especial en la sèrie 'Freaks and Geeks', va formar part de l'elenc de 'The Safety of Objects', del repartiment de 'Junk' i de 'Dad's Day'. Després d'una curta trajectòria en el món de la interpretació, Jessica Campbell es va retirar de l'actuació per dedicar-se a la medicina alternativa i, des de llavors, l'actriu treballava com naturòpata.

Gran commoció

La seva mort ha causat gran commoció a tot el món. Una infinitat de fans, amics i companys de la nord-americana han compartit la seva tristesa i els seus condols per la punyent notícia. «Se'm va trencar el cor en sentir això. Treballar amb Jessica a 'Election' va ser un gran plaer. Li envio tot el meu amor a la família de Jessica i a tots els seus éssers estimats», ha escrit l'actriu Reese Witherspoon a les seves xarxes socials.

«Alguns dels meus records preferits de fer 'Freaks and Geeks' són veure a Jessica Campbell i a Seth Roger descobrir la seva relació a través d'improvisacions. Jessica era una divertida, sorprenent i reflexiva actriu. Quina terrible pèrdua», ha assenyalat el director de 'Freaks and Geeks'.

«Jessica Campbell va protagonitzar una de les meves pel·lícules preferides, 'Election', i una de les meves sèries de tots els temps, 'Freaks and Geeks', ara ens ha deixat amb 38 anys. Que trist i injust», ha lamentat un seguidor.