Mangueres d'una gasolinera

Repsol i Cepsa no s'ho creuen: la gasolinera que ofereix un descompte de 40 cèntims

A les grans benzineres els sorgeix un gran competidor

Repsol i Cepsa se les hauran d'enginyar amb els descomptes. Així és, perquè en els últims dies comprovaven com els sortia un dur competidor en una altra companyia de combustibles. I és que, després de la retirada de l'ajuda del Govern promet als seus clients unes rebaixes de fins a 40 cèntims per litre de carburant.

A finals del 2022 es posava fi a la bonificació de 20 cèntims que va posar en marxa l'Estat. Aquesta ajuda, tot i això, continua funcionant per a una sèrie de col·lectius, com són els professionals d'alguns sectors.

Benzineres que ofereixen bonificacions

Des que comencés el 2023 el preu de la benzina i del dièsel s'ha tornat a disparar. I la tendència és a l'alça, amb la previsió que a partir del 5 de febrer vagi més aquest repunt. Concretament, aquest dia entra en vigor el veto al dièsel procedent de Rússia.

No obstant això, les benzineres també s'han afanyat a oferir unes condicions avantatjoses als seus clients, fossin particulars o professionals. En cinc d'elles podem trobar descomptes que van fins als 40 cèntims.

Repsol manté 10 cèntims

Els clients que paguin amb la targeta 'Solred' o amb l'aplicació 'Waylet' gaudiran d'una rebaixa de 10 cèntims per litre. Aquesta bonificació s'elevaria fins a 15 cèntims si es paga amb targeta bancària o efectiu.

Repsol
Repsol conserva l'ajuda de 10 cèntims, que es pot estendre fins a 15 | Europa Press

Per això caldrà descarregar-se l'aplicació 'Waylet' per formalitzar l'abonament. El client es beneficiarà dels 10 cèntims de descompte, a més de 5 cèntims més per pagar amb targeta o en metàl·lic. A més, la campanya es mantindrà fins al proper 31 de març i s'aplica a les 3.300 estacions de servei de Repsol d'Espanya.

Fins a 12 cèntims amb Cepsa

Cepsa proporciona un descompte de 10 cèntims gràcies al seu programa de fidelització 'Porque tú vuelves'. A més a més, hi ha la possibilitat de sumar-hi 2 cèntims més si s'omple el dipòsit amb carburants de la gamma 'Òptima'. Per tant, al llarg d'aquest primer trimestre del 2023, l'ajuda pujarà fins als 12 cèntims per proveir a les seves estacions.

25 cèntims per a nous clients de Galp

A Galp també conserven els 10 cèntims per litre per als clients fidelitzats per mitjà de l'aplicació 'Món Galp'. La intenció és que la promoció es mantingui al llarg de l'hivern. Alhora, compta amb altres descomptes, fins al 5%, si es paga amb targetes de crèdit de CaixaBank, ING, Mapfre o EVO.

A això se li uneix el benefici que tindran els clients nous, ja que tindran un únic descompte de 25 cèntims per litre. Cal aclarir que la rebaixa de 10 cèntims s'aplica a tots els carburants. Després de cada proveïment s'aniran sumant punts a l''app', amb la possibilitat d'aconseguir descomptes i regals.

Imatge d'una persona posant gasolina en un cotxe
BP és la benzinera amb més descomptes | Getty Images

Bonificacions de 14 cèntims a Shell i Disa

Disa, la distribuïdora de Shell a Espanya, conserva la bonificació de 10 cèntims per litre. Però només serà vàlid per a la línia Shell V-Power, mentre que per a la bàsica serà de 5 cèntims. Els usuaris de l'aplicació 'Mi energía Disa' també tindran altres beneficis durant aquest primer trimestre de l'any.

Amb l''app' Lidl Plus, a més a més, s'obtindran descomptes del 4% a les benzineres Shell. Per tant, la rebaixa arribarà fins a 14 cèntims per a alguns clients.

BP trenca el mercat amb descomptes de 40 cèntims

Tot i això, les benzineres ho tindran complicat per competir contra els 40 cèntims que ofereix BP. I ho fa a través del programa 'Mi BP', i per això cal proveir combustibles 'Ultimate' amb tecnologia 'Active'. També es facilitarà una rebaixa de 10 cèntims als usuaris que comptin amb l''app' 'Mi BP'. Tanmateix, té data de caducitat, doncs aquesta promoció finalitza el 31 de març.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp