Imatge de fons d´una estació Repsol amb una altra imatge d´un home amb els polzes a dalt i una tercera imatge de bitllets en una cartera

Repsol contraataca: descompte de 40 cèntims a les seves benzineres al gener

La companyia ha doblat la seva aposta i ofereix grans rebaixes en forma de saldo per aquells que contractin els serveis

Des de Repsol han decidit mantenir els descomptes en combustible. La companyia acaba d'anunciar que, lluny de retirar les rebaixes, les multiplicarà per dues durant un any sencer. No obstant això, només estarà disponible per a alguns clients.

En concret, per als usuaris nous que contractin l'electricitat amb la companyia. D'aquesta manera, podran acumular descomptes en combustible que varien des dels 20 fins als 40 cèntims per litre. L'estalvi pot ser considerable.

Qui podrà gaudir d'aquests descomptes de Repsol

Repsol ha compartit que, des de l'11 de gener i durant els mesos següents, aquells que ja facin servir Waylet, la seva aplicació, quan repostin, i contractin la llum (Pla Cotxe i Llum), comptaran amb aquests interessants descomptes durant un any sencer.

Pla Cotxe i Llum

En donar-se d'alta com a nou client al Pla Cotxe i Llum, s'acumularà un saldo de 20 cèntims per litre de carburant. També el 50% de l'import de les recàrregues que es duguin a terme als punts de Repsol.

Pla Cotxe, Llum i Calefacció

Els que contractin llum i alguna modalitat de calefacció de Repsol, acumularan un saldo de 30 cèntims per litre en carburant. També el 75% de l'import de les recàrregues dutes a terme als punts de la companyia.

Pla Cotxe, Llum, Calefacció i Solar

D'altra banda, si a tot això el client afegeix la instal·lació de plaques solars amb Solar 360, o la connexió a una comunitat solar Solmatch, es podran acumular 40 cèntims per litre i/o el 100% de l'import de les recàrregues realitzades als seus punts.

Què passa amb els clients actuals

Els clients actuals de Repsol, per part seva, continuaran acumulant estalvis que poden arribar als 20 cèntims per litre en combustible. Només per fer servir Waylet, s'obté un estalvi de 5 cèntims per litre i un 3% de l'import en recarregar als punts de Repsol.

Pla Cotxe i Llum

Si a més de proveir tenen una tarifa de llum, els clients acumulen un saldo de 10 cèntims per litre en carburant. També el 50% de l'import de les recàrregues fetes als punts públics de la companyia.

Pla Cotxe, Llum i Calefacció

En cas que també tinguin contractada alguna modalitat de calefacció, el saldo acumulat serà de 15 cèntims per litre, així com el 75% de l'import de les recàrregues.

Pla Cotxe, Llum, Calefacció i Solar

Si a tot això s'hi afegeixen les plaques solars, es pot acumular un saldo de 20 cèntims per litre en carburant, així com el 100% de les recàrregues fetes als punts públics de Repsol.