Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'un cotxe amb un parabrisa congelat, amb una altra de Roberto Brasero en primer pla i una altra de Roberto Brasero amb un pot a la mà

El truc ràpid de Roberto Brasero per descongelar un parabrisa congelat

Roberto Brasero revela la forma més eficaç per acabar amb el gel congelat que cobreix el nostre cotxe

L'arribada del temps hivernal al nostre país és un fet, i patirem llargues temporades de fred i gelades nocturnes. Això vol dir que l'ambient serà gèlid i a les nits, si deixem el nostre cotxe a la intempèrie, el nostre parabrisa pot quedar congelat en molt poques hores.

El gel cobreix la carrosseria i els vidres amb una capa dura de gel que ens impedeix circular normalment amb el nostre vehicle. Però Roberto Brasero ha arribat per donar-nos la solució a això i té un truc infal·lible i ràpid que, sens dubte, ens servirà de gran ajuda en aquests casos.

Encara que el més típic en aquestes situacions ha estat gratar el parabrisa amb un raspador, de vegades la capa de gel és tan consistent que no ens podem desfer del gel. Per tant, cal fer cas a un home que se les sap totes, com és el presentador d'Antena 3.

El truc definitiu de Roberto Brasero per deixar net el parabrisa de gel

Quan no tenim gaire temps, la capa de gel és massa gruixuda i probablement no tinguem calefacció el cotxe, mantinguem la calma. El millor que podem fer és escoltar l'home del temps més carismàtic de la televisió, Roberto Brasero.

Roberto Brasero insta tots els que tinguin aquest problema a les xarxes socials d'Antena 3 i al seu compte d'Instagram, que hem de ruixar el parabrisa amb alcohol. Així, podem descongelar el gel molt ràpidament perquè té un punt de congelació menor que l'aigua. Amb aquesta solució tan ràpida ens evitem gratar el vidre.

Cal recordar que cal també retirar el gel que tinguem als retrovisors perquè, altrament, podem tenir un problema de seguretat en conduir, i cal tenir molta cura perquè podríem posar en perill a la resta de conductors i nosaltres mateixos.

Si ens referim als automòbils amb fars halògens, amb encendre els llums durant una llarga estona n'hi haurà prou. Això sí, en aquells vehicles amb halògens que separen notablement la paràbola del vidre, hem de treure el gel de manera manual.