Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d´una estació Repsol amb una altra imatge d´un home amb els polzes a dalt i una tercera imatge de bitllets en una cartera

Millor que el descompte de 20 cèntims: Repsol sorprèn amb la seva última oferta

Repsol llença la casa per la finestra amb sucosos descomptes per a nous clients que utilitzen l'app Waylet

Repsol ha començat l'any donant la millor de les notícies als nous usuaris. I és que la companyia energètica ha tirat la casa per la finestra pel que fa a descomptes en carburants. Aquesta setmana, Repsol anunciava que doblarà els descomptes en carburants durant un any per als clients que contractin la llum amb l'energètica.

Tot i això, aquests nous clients podrien sumar uns estalvis en combustible que anirien des dels 20 cèntims als 40 cèntims d'euro per litre. Des d'aquest 11 de gener, aquells usuaris que usin Waylet i repostin a les estacions de servei de Repsol i contractin la llum, tindran un any de descomptes.

Si contracteu el Pla, Cotxe i Llum, donant-vos d'alta en contractes de llum, acumulareu fins a 0,20 € d'euro per cada litre de benzina. I el 50% de l'import de les recàrregues que facin a qualsevol punt Repsol.

Repsol ofereix els millors descomptes per començar l'any: fins a 0,40 euros per litre

Si ens referim al Pla Cotxe, Llum i Calefacció, si contracten la llum i alguna opció de calefacció de Repsol, gas natural, butà, propà i gasoil de calefacció, tindran amplis descomptes. Acumularan 0,30 € d'euro per litre carburant i el 75% del valor de les recàrregues que emprenguin.

Descomptes de Repsol el 2024 per a nous clients

PLAN

DESCOMPTES

Cotxe i Llum

- 0,20 euros/litre


- 50% de l'import de les recàrregues

Cotxe, Llum i Calefacció

- 0,30 euros/litre


- 75% de l'import de les recàrregues

Cotxe, Llum, Calefacció i Solar

- 0,40 euros/litre


- 100% de l'import de les recàrregues

Pel que fa al Pla Cotxe, Llum, Calefacció i Solar, atent a l'esmentat anteriorment, el client li suma la instal·lació de plaques solars d'autoconsum amb Solar360. O bé la connexió a una comunitat solar Solmatch, ja que el client acumularà fins a 0,40 € per litre de carburant. I sumarà el mateix amb la totalitat de l'import de les recàrregues que faci.

Molts es pregunten què passarà amb els clients actuals de Repsol. Aquests continuaran acumulant descomptes en carburants que arribaran fins a 0,20 € d'euro per litre de combustible. Recordem que els clients que fan servir Waylet aconsegueixen fins a cinc cèntims d'euro per litre carburant i un 10% de l'import de les recàrregues elèctriques.

Descomptes de Repsol per a clients actuals

PLAN

DESCOMPTES

Cotxe

App Waylet:


- 0,05 euros/litre


- 3% de l'import de les recàrregues elèctriques

Cotxe i Llum

- 0,10 euros/litre


- 50% de l'import de les recàrregues

Cotxe, Llum i Calefacció

- 0,15 euros/litre


- 75% de l'import de les recàrregues

Cotxe, Llum, Calefacció i Solar

- 0,20 euros/litre


- 100% de l'import de les recàrregues

Pel Pla de Cotxe i Llum, i la resta de plans, s'acumularà la meitat de saldo que per als nous clients, 0,10 € per litre carburant. Pel que fa al Pla Cotxe, Llum i Calefacció, acumularan 0,15 € per litre de carburant i al Pla, Cotxe, Llum, Calefacció i Solar, sumaran 0,20 € d'euro per litre. Sobre l'import de les recàrregues realitzades serà el mateix percentatge que per als nous clients, 50, 75 i 100% respectivament a cada pla.