Messi

Paralitzen les obres del restaurant de Leo Messi a Castelldefels per diverses infraccions urbanístiques

Les reformes del nou establiment al passeig marítim es troben aturades

Els negocis de Leo Messi en el món de la restauració sembla que no són el fort del futbolista.  Després que l'any passat hagués de tancar el restaurant Bellavista del Jardín Norte, a Barcelona, el qual portava obert uns tres anys, ara l'argentí ha hagut de paralitzar les obres  del seu nou negoci.

El nou projecte a Castelldefels, aturat

Ara és el nou projecte de Messi, situat al passeig marítim número 196 de Castelldefels, el que es troba aturat. L'argentí, segons sembla, va començar a restaurar un local a segona línia de mar sense els permisos pertinents. Va ser la conselleria d'Urbanisme del mateix municipi, qui va aturar l'obra al maig per irregularitats i va obligar al blaugrana a presentar un nou projecte. Una incidència que hauria fet que el projecte gastronòmic es retardés.

Segons sembla, Messi i els seus gestors de patrimoni es troben amb dificultats, segons informen a 'Crónica Global' fonts pròximes al projecte, les quals asseguren que en aquests moments el projecte segueix aturat. «Fa mesos que no hi ha obres i clar, la gent es pregunta quan obrirà un restaurant que havia d'estar operatiu el maig d'aquest any» expressen. A més a més, els veïns també es troben amb un local de 1.600 metres quadrats amb un terreny adjacent «completament abandonat», un factor que porta diverses molèsties als habitatges propers.

Infraccions en el clos i els enderrocaments

Ramon Morera, el conseller de Plantejament, Mobilitat, Salut i Consum de l'ajuntament ha explicat que els tècnics municipals van aturar l'obra per «enderrocaments que no s'ajustaven al projecte» i altres infraccions com «una incidència amb el clos que s'havia de posar al dia». No obstant això, el mateix Morera assegura que «està orgullós» de les inversions de la família de Messi al municipi: «Tota inversió és benvinguda, clar està» expressa, «però han de complir la normativa  municipal» assegura al mitjà en qüestió.

El mateix regidor assegura que, tot i la falta de permisos inicials en el canvi d'estructura i escala, que ja es troben solucionats, la família de l'argentí pot «reprendre les obres quan ho desitgi». Tot feia pensar que les obres seguirien de seguida, però els mesos han passat i tot segueix igual que al maig.

També et pot interessar...