boyce

L’autòpsia de Cameron Boyce confirma que va morir per l’epilèpsia que patia

La jove estrella de Disney Channel va morir el passat 6 de juliol

Cameron Boyce, jove actor de Disney Channel, va morir sobtadament fa poques setmanes. L’estrella de ‘Els Descendents’ va morir la nit del passat 6 de juliol a casa seva, a Hollywood, i ara han sortit a la llum els resultats de l’autòpsia  que determinen les causes oficials de la seva mort.

Cameron Boyce patia epilèpsia

Després de la defunció de Boyce es va especular que probablement hauria mort a causa de l’epilèpsia que patia. L’autòpsia finalment ho ha confirmat, segons han assegurat a la revista nord-americana ‘People’: «El forense del Departament de Medicina del Comtat de Los Angeles ha determinat que la causa de la mort de l'actor Cameron Boyce va ser una mort sobtada i inesperada per epilèpsia».

boyce
Cameron Boyce va morir la nit del passat 6 de juliol en patir convulsions | Disney

 

A més, l’informe forense també ha indicat que no han trobat cap mena de substàncies estupefaents en el cos del jove actor  de Disney Channel, només restes de la medicació que Boyce devia prendre diàriament per l’epilèpsia que patia i que finalment, per desgràcia, li ha provocat la mort.

Segons ‘People’, l’autòpsia ha esclarit les causes de la mort de Cameron Boyce: «El 8 de juliol es va realitzar una autòpsia, la causa i la forma de la mort es diferenciaven. Després de proves addicionals, es va determinar que la causa de la defunció va ser una mort sobtada inesperada per epilèpsia. Per tant, la mort ha estat certificada com a natural».

També et pot interessar...