Més de 40 minuts de retard en els trens de la R1 entre Mataró i el Clot per una avaria

RENFE ha habilitat un servei complementari de carretera per cobrir el trajecte perquè no hi ha previsió de quan es resoldrà la incidència

Rodalies
RENFE ha habilitat un servei complementari de transport per carretera entre Mataró i el Clot. | Catalunya Diari

Els trens que realitzen el servei de l'R1 entre Mataró i el Clot-Aragó circulen amb més 40 minuts de retard per una incidència en el sistema de senyalització entre les estacions de Mataró i el Masnou, segons ha informat Rodalies de Catalunya. El servei ferroviari ha estat interromput fins poc després de les sis del matí, quan tècnics d'ADIF han aconseguit reparar parcialment l'avaria.

Tot i haver solucionat en part la incidència, hi ha importants limitacions en la circulació dels combois que incrementen el temps de viatge durant aquest trajecte, provocant retards de més de 40 minuts. En aquest sentit, fonts de RENFE ha informat que el centre de control ha d'autoritzar el pas de cada tren quan arriba a un semàfor.

Servei complementari per carretera

Segons han informat les mateixes fonts consultades, no hi ha una estimació per restablir totalment el servei, motiu pel qual RENFE ha decidit habilitar un reforç en la circulació de trens amb un servei complementari per carretera per tal de cobrir el trajecte entre Mataró i el Clot.


Comentaris

envia el comentari