Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'unes retencions a l'AP-7.

Nou dia de caos a l'AP-7: cues de 10 quilòmetres per un accident

Una persona ha resultat ferida a causa de l'accident

L'autopista AP-7 entre Sant Cugat del Vallès i el Papiol (Barcelona) pateix retencions de 10 quilòmetres a conseqüència d'un accident a la B-23.

Segons un tuit del Servei Català de Trànsit (SCT) d'aquest dilluns recollit per Europa Press, una persona ha resultat ferida menys greu en l'accident, que ha afectat dos camions.

A la via B-23 hi ha sis quilòmetres de retencions entre el Papiol i Molins de Rei (Barcelona) a causa d'aquest accident, que deixa un sol carril operatiu.

  • Pots seguir tota la informació del trànsit, al minut, en aquest enllaç. 

L'AP-7, un problema endèmic

L'AP-7 és, des de la seva gratuïtat, un autèntic polvorí. Sense anar més lluny, aquest estiu ja s'han viscut jornades de gran tensió i caos a la via, a causa de l'exponensial increment de trànsit que ha experimentat recentment la via. 

Sense anar més lluny, durant el pont de Sant Joan, la via va experimentar uns 35 quilòmetres de retencions en l'operació tornada del pont de Sant Joan. 

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), a l'AP-7 nord va tenir cues de fins 15,5 quilòmetres a la Roca del Vallès, uns 4 quilòmetres a Maçanet de la Selva i uns 5 quilòmetres a Sant Celoni. A l'AP-7 sud, la congestió és d'uns 7 quilòmetres a Castellbisbal i d'uns 5 quilòmetres a Castellví de la Marca. 

Altres vies amb complicacions van ser l'N-II amb uns 10 quilòmetres de circulació lenta i es van produir aturades entre Vidreres i Tordera per enllaçar amb la C-32 i la C-31/C-65, amb 9 quilòmetres de cua a Santa Cristina d'Aro.