Primer pla de l'actor Will Smith

Revelen la malaltia de la dona de Will Smith després del mastegot als Oscar

Will Smith va reaccionar de la pitjor forma després de l'acudit de Chris Rock sobre la malaltia de l'actriu

La gala dels Oscar, celebrada aquest diumenge al Teatre Kodak de Los Angeles, ha estat marcada per la bufetada que l'actor Will Smith ha propinat al presentador d'aquesta, Chris Rock.

«Jada, t'estimo, estic desitjant veure't a 'La teniente O'Neil 2'», era l'inoportú acudit de l'humorista. L'esposa de Will Smith posava un gest seriós en només sentir aquesta broma. I és que recordem que Rock la comparava amb el personatge interpretat per Demi Moore en lluir el cap rapat.

Imatge de Will Smith i Jada Pinkett posant somrient junts a un photocall
Un comentari de l'alopècia de Jada Pinkett va desfermar la fúria de Will Smith | Europa Press

Un acudit que ha provocat la sorprenent reacció de Will Smith, marit de l'afectada, i posterior guanyador de l'Oscar al Millor Actor per 'El método Williams'.

L'intèrpret d''El principe de Bel-Air' es va dirigir al presentador, fent-li un cop de puny amb la mà dreta. «Oh, wow. Will Smith acaba de donar-me un mastegot», deia el còmic, sorprès per la inesperada reacció del seu company de professió.

Will Smith va reaccionar amb un cop de puny després de l'acudit ofensiu a la seva dona

«Treu el nom de la meva dona fora de la teva p*** boca!», deia cridant Smith després de seure novament a la butaca. «Wow, noi, era una broma això de 'La teniente O'Neil'», li deixava anar Rock, que ja havia presentat els Oscar en 2005 i 2016.

«No mencionis el nom d'ella», va incidir el guardonat posteriorment. «Així ho faré, d'acord? Aquesta ha estat la millor nit de la història de la televisió», afirmava l'humorista segons després.

Imatge de Will Smith fent-li un cop de puny al presentador dels Oscars, Chris Rock
Will Smith agredeix a Chris Rock després del comentari a la seva dona | GTRES

Tot sembla que la reacció de Smith va ser veritable, ja que no era al guió, segons l'Acadèmia dels Oscar. No obstant això, alguns apunten que podia tractar-se d'un 'gag' preparat entre els dos actors, però de moment no s'ha confirmat res sobre això.

L'enuig de l'actor ve a col·lació que l'estiu passat, Jada Pinkett, esposa de Smith, es va afaitar el cap i va ensenyar amb naturalitat la calvície que pateix des de fa anys. El cas és que després d'aquest canvi d'imatge de Jada Pinkett Smith hi ha una malaltia. L'actriu va revelar el desembre passat quan, per resoldre possibles rumors, va treure a la llum un vídeo a Instagram per explicar el perquè del seu canvi de 'look'.

La malaltia que pateix la dona de Will Smith

L'actriu llueix el cap rapat perquè, per a ella, ja és «una mica més difícil d'amagar» el seu problema d'alopècia. En aquest vídeo, s'aprecia com hi ha una zona del cap on ja no li creix el cabell i sembla una cicatriu.

«Tots saben que he estat lluitant contra l'alopècia i, de cop i volta, un dia, mireu aquesta línia d'aquí», deia en aquell vídeo la dona de Will Smith.

Imatge de Jada Pinkett Smith posant somrient a un photocall
La dona de Will Smith ha comentat algun cop la seva horrible experiència amb l'alopècia | Europa Press

«He pensat a compartir-ho perquè no em facin preguntes. Ara, en aquest punt, només puc riure. Posaré alguns diamants i em faré una corona», afirmava entre rialles.

«Va ser terrorífic», confessa l'esposa de Smith sobre l'alopècia que pateix

El 2018, en ple programa de 'Red Table Talk', la dona de Will Smith va revelar que estava patint «alguns problemes de pèrdua de cabell», va exposar vestida amb un turbant al cap.

Imatge de Will Smith i Jada Pinkett posant en els Critic Choice Awards
Will Smith i Jada Pinkett Smith posant en els 'Critic Choice Awards' | GTRES

«Va ser terrorífic quan va començar. Un dia era a la dutxa i de sobte tenia a les meves mans fils sencers de cabells que estaven caient. Va ser un d'aquells moments en què em vaig quedar literalment tremolant de por», va confessar al seu dia.

Però la raó d'aquesta pèrdua de cabell és una malaltia autoimmune, englobada dins de les malalties rares. Això sí, segons va confirmar ella mateixa, aquesta malaltia no afecta el seu estat físic, però sí que pot afectar la seva moral.