Pla del pilot Michael Schumacher durant l'esdeveniment del seu acomiadament

La dona de Michael Schumacher parla sobre el seu estat: «Està aquí, però...»

Corinna, esposa de Michael Schumacher, revela l'estat de l'expilot dins d'un documental que estrenarà 'Netflix' el 15 de setembre

Michael Schumacher continua recuperant-se al seu domicili de les seqüeles que li va deixar el greu accident que va patir mentre esquiava fa gairebé 8 anys.

Recordem el moment d'aquest episodi clau i trist en la vida del campió de Fórmula 1, conegut per tots en qualsevol lloc de la planeta. I és que aquest malaurat accident va tenir lloc mentre practicava esquí amb la seva filla l'any 2013.

D'altra banda, les actualitzacions sobre l'estat de salut de Michael Schumacher segueixen arribant de forma limitada. Ara com s'acosta el vuitè aniversari del fatal accident que va patir als Alps francesos, hi ha moltes incògnites sobre de la taula.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Actualment, s'està duent terme una pel·lícula dedicada a la seva figura esportiva i s'estrenarà a 'Netflix' el pròxim 15 de setembre. Per tant, en tot just una setmana, podrem conèixer una mica més de la vida oculta que porta Michael. Una manera de viure fora dels focus des que li canviés la vida en una estació d'esquí.

El documental comptarà amb testimonis propers de l'entorn de Michael Schumacher i segur que genera molt enrenou. Entre les persones que posaran el seu granet de sorra en la sèrie hi haurà la dona de l'exesportista, Corinna. De fet, algunes de les seves declaracions han sigut ja recollides pel medi 'Race Fans'.

Michael Schumacher, vist per la seva dona Corinna

«Per descomptat que enyoro a Michael cada dia, però no soc només jo la que el troba a faltar. Els nens, la família, el seu pare, tothom que està a prop seu, tothom troba a faltar a Michael, però Michael és aquí. De manera diferent, però és aquí i això crec que ens fa trobar força», confessa Corinna.

La situació de l'excampió del món de Fórmula 1 és complicada, com la mateixa Corinna reconeix: «Estem junts. Vivim junts a casa, fem teràpia. Fem tot el possible per fer que Michael millori i assegurar-nos que està còmode», explica.

«Fer que senti que està amb la seva família i de continuar amb el nostre vincle. No importa el que passi, faré tot el que pugui. Tots ho farem», revela.

Corinna no s'amaga i respon a la pregunta que està damunt de la taula des que el seu marit va patir aquell greu accident. A la qüestió de per què hi ha tant secretisme, la seva dona respon que Michael sempre va voler protegir la seva vida íntima.

«Estem intentant seguir com a família de la forma que a Michael li agradaria i estem seguint amb les nostres vides. La vida privada és la vida privada, això ha dit ell sempre, és molt important per a mi que pugui seguir gaudint d'ella el màxim possible. Michael sempre ens va protegir, ara li estem protegint», assegura.

Mick, el fill de Michael Schumacher, parla clar sobre l'expilot

En l'estrena de 'Netflix', una altra de les cares que veurem serà la de Mick Schumacher, fill de Michael. El jove és, des d'aquest any, pilot de Fórmula 1 com ho va ser el seu pare.

El fill petit de Schumacher està frustrat per no poder estar vivint la seva experiència professional al costat del seu pare, qui va ser fins a set vegades campió de l'esport de les quatre rodes.

«Des de l'accident aquestes experiències, aquests moments que crec que molta gent té amb els seus pares ja no hi són presents, o ho estan però menys, i segons la meva opinió és una cosa injusta», confessa Mick.

«Crec que el pare i jo ens entendríem ara d'una forma diferent simplement perquè parlem una llengua similar. I és l'idioma de l'automobilisme i tindríem molt del qual parlar. Aquí està el meu cap la majoria de temps, pensant que això seria tan genial i ho donaria tot només per això», conclou el fill de Michael.