Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Vladimir Putin.

Revelen quina és la perillosa malaltia que patiria Vladimir Putin

Un famós espanyol ha fet declaracions polèmiques sobre el delicat estat de salut de Putin

La guerra entre Rússia i Ucraïna fa patir tot el món. Ja han passat pràcticament 20 dies des que el conflicte bèl·lic va començar i els episodis tràgics on milers de civils han perdut la vida són nombrosos.

Tot i això, totes les mirades estan posades en el clar protagonista de la història, el president de Rússia, Vladímir Putin. Quan va decidir atacar la nació ucraïnesa, potser no era conscient de totes les morts que generaria, fins i tot, de nadons.

Imatge de Putin.
Putin amb gest seriòs en el seu despatx. | Europa Press 

Diverses hipòtesis assenyalen que Putin va llançar una ofensiva russa perquè no estaria en bones condicions de salut. Tots els indicis apunten que pateix una perillosa malaltia que el podria fer patir, i la notícia ha volat com l'escuma.

Dues reunions que no han servit de res

Rússia i Ucraïna s'han reunit en dues ocasions per intentar solucionar la guerra i sortir-ne beneficiosos, però no hi ha hagut manera. Es preveu que es tornin a agrupar els pròxims dies per veure aconsegueixen arribar a un acord.

Mentrestant, sembla que el conflicte bèl·lic no s'acabarà aviat i s'espera que les conseqüències dels bombardejos siguin encara pitjors que fins ara. Quan Putin va donar llum verda a l'«operació militar especial» per a la «desnazificació» d'Ucraïna, ningú va arribar a pensar que l'ofensiva seria tan perillosa.

Un soldat rus.
Les reunions entre Rússia i Ucraïna no han arribat a un bon port. | Europa Press 

Al seu torn, el país «defensor» intenta aguantar com pot i rep ajuda constant de l'exterior. Molts països han mostrat el seu suport, entre ells Espanya, per intentar frenar l'exèrcit rus.

Putin podria tenir molta pressa

Existeix la possibilitat que ja es conegui la raó per la qual el president de Rússia s'estigui afanyant tant a atacar Ucraïna: el possible estat delicat de salut de Putin.

Tal com detallen els serveis d'intel·ligència, el líder rus podria estar patint una «malaltia perillosa». Només és una premonició, però hi ha la possibilitat que la vida de Putin pengi d'un fil.

A través de diversos informes, la comunitat internacional d'intel·ligència assegura que el president rus mostra un «comportament cada cop més erràtic». Això podria estar relacionat amb un trastorn cerebral causat per una demència o una malaltia de Parkinson.

Així mateix, des de l'entitat assenyalen que podria ser el resultat d'un tractament d'esteroides per al càncer.

Un famós espanyol parla sobre la possible mort de Putin

Una de les persones que s'ha pronunciat sobre l'estat de salut de Putin ha estat Miguel Ángel Rodríguez, més conegut com a «El Sevilla». El cantant ha deixat unes polèmiques paraules que sens dubte generaran controvèrsia.

«El Sevilla» ha opinat sobre el delicat estat de salut de Putin.
«El Sevilla» ha opinat sobre el delicat estat de salut de Putin. | GTRES 

«Encara que no vull que ningú mori, un dels motius pels quals la guerra acabaria és que Putin mori. Ja donen fins a un milió de dòlars com a recompensa», va dir «El Sevilla».

El cantant està més que segur que «quan ell mori, acabarà la guerra. És l'únic que vol la guerra». Ni tan sols el poble rus desitja el conflicte contra Ucraïna, prova d'això són les múltiples manifestacions a les principals ciutats russes.

Putin.
Putin té un estat de salut molt delicat. | Europa Press 

El vocalista va afegir que Putin «no té cor», i que «quan mori ningú dirà: 'Pobret, tan bo que era'». Tot al contrari, «diran: 'ja era hora, era molt dolent'».

Per concloure la seva intervenció, «El Sevilla» ha assenyalat que «no li caldrà la quimioteràpia perquè serà capaç de matar el càncer. El món sencer podria descansar en pau si això passa».