Un periodista esportiu criticat per una pregunta incòmoda a un jugador del Real Madrid

El futbolista Lucas Vázquez va contestar al periodista visiblement molest, que li va preguntar sobre el seu baix rendiment dins el camp

Ricardo Sierra entrevista a Lucas Vázquez
Ricardo Sierra entrevista a Lucas Vázquez | Movistar+

Aquest darrer dimecres el Real Madrid celebrava la seva victòria davant de l’Osasuna per 2-0, mentre l’equip es preparava per al derbi davant l’Atlètic de Madrid que tindrà lloc pròximament.

Un dels suplents que va jugar al camp en aquest partit va ser Lucas Vázquez, que ha estat posat en dubte últimament per no estar rendint al màxim com a jugador. Així que tal com va acabar el partit, un dels periodistes que esperava al jugador a peu de camp, Ricardo Sierra, de Movistar+, es va dirigir al jugador per entrevistar-lo, amb una pregunta que no va ser del tot afortunada.

 

Una pregunta molt criticada

Després d’una conversació informal sobre el partit, el periodista li va etzibar al jugador: «A tu què et passa, que no t’acaben de sortir les coses?», davant d'aquesta pregunta, el jugador va respondre sec: «Content». El periodista, no conforme amb la resposta, va insistir: «Content, per què?», «per jugar, gaudir, fer el que m'agrada i seguir treballant», va contestar Lucas Vázquez acabant allí mateix l’entrevista visiblement molest.

Als seguidors del Real Madrid no els va acabar d'agradar l’atac del periodista al futbolista, i així ho van manifestar a les xarxes socials, retraient-li a Ricardo Sierra el poc tacte i les ganes de buscar polèmica. Així doncs, el periodista es va haver de defendre de l’allau de crítiques que li havia caigut a les xarxes, argumentant la pregunta: «No busco fer mal. Busco respostes i Lucas Vázquez és un jugador que pot rendir més, i simplement pregunto a què es deu. Res més». 

 

 

Tot i això, el periodista també va fer una mica d’autocrítica, i va reconèixer que potser la pregunta no va estar del tot ben plantejada: «Probablement ha quedat excessivament col·loquial, però la meva intenció mai no és faltar al respecte a cap professional».

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari