Ricky Rubio disputant un partit amb els Phoenix Suns

Ricky Rubio serà la imatge promocional del turisme a Catalunya

El vídeo s'emetrà durant el segon trimestre d'aquest 2020

Ricky Rubio és la nova cara del vídeo promocional turístic de Catalunya de l'any 2020. El jugador de bàsquet dels Phoenix Suns és el protagonista del vídeo que forma part del programa 'Advisors' de l'Agència Catalana de Turisme, segons recull 'El Liberal'. Un projecte on han participat els germans Roca, l'exfutbolista Carles Puyol i el metge Manel Esteller.

El vídeo promocional, que ha tingut un cost de 28.560 euros, s'emetrà el segon trimestre d'aquest 2020 i ho farà principalment als mercats d'Amèrica del Nord i el Regne Unit. El del Masnou ha cobrat 15.000 euros per ser-ne la imatge i, a  més, serà el mateix jugador qui s'encarregui de difondre el vídeo a través de les seves xarxes socials.

L'objectiu: la desestacionalització

L'Agència Catalana de Turisme vol dedicar aquest 2020 a continuar treballant en la desestacionalització del turisme. D'aquesta manera, es vol aconseguir que els turistes visitin Catalunya durant tot l'any  i no es concentrin en massa a l'estiu. Durant la presentació del balanç turístic, s'ha destacat que Catalunya «és un destí líder i un referent en l'àmbit turístic» i per això l'objectiu és aplicar-hi «una estratègia centrada en la diversificació, la desestacionalització, la desconcentració i l'increment de la despesa».

Un fet que la consellera d'Empresa, Àngels Chacón, ha indicat que ja es va aconseguir el 2018 i 2019 on ha assenyalat que el nombre de turistes arribats l'any passat  va superar els 19 milions tot suposant un increment del 0,8%  respecte de l'any anterior.

El total de diners gastats pels turistes durant les seves vacances a Catalunya, va augmentar tot generant un indicador que  va superar els 21.000 milions d'euros (un 4,3% més que el 2018). També ho va fer la despesa mitjana per persona, que va pujar  fins als 195 euros per dia. D'altra banda, els turistes provinents dels Estats Units són els que més van gastar, amb més de 2.500 milions d'euros.

També et pot interessar...