Risto respon a l'article de 'El Mundo': «És una vergonya que vostès publiquin això»

El mitjà va assegurar que el presentador va evitar un control de seguretat de la presó de Lledoners abans d'entrevistar Romeva

Risto assegura sentir «vergonya» respecte l'article de 'El Mundo' sobre l'entrevista a Romeva
Risto assegura sentir «vergonya» respecte a l'article de 'El Mundo' sobre l'entrevista a Romeva | Catalunya Diari

«El coladero de Lledoners y Mejide saltándose la fila». Així titulava 'El Mundo' un article en portada dedicat a l'entrevista del presentador de 'Todo es mentira' a Raül Romeva, l'exconseller d'Assumptes Exteriors de la Generalitat. Risto, com era d'esperar, no ha fet cas omís i s'ha pronunciat assegurant que sent «vergonya» del tractament de la informació per part del mitjà esmentat.

Així mateix, 'El Mundo', en l'article de què se n'han fet ressò altres mitjans, acusava Mejide d'haver-se saltat un control de seguretat. No obstant això, en paraules de Juan Pedro Valentín, el director d'informatius de Mediaset, «qui coneix més o menys el sistema judicial penitenciari d'Espanya sap que s'han de complir una sèrie de requisits de manera arreglada» i que, per tant, és impossible que el presentador s'hagi 'colat' a Lledoners.

Per la seva banda, Mejide, amb una clara expressió d'indignació, ha declarat: «Senyors de 'El Mundo' això és una vergonya; que vostès publiquin això em fa vergonya. No sóc periodista, però se'm lleven les ganes de ser-ho quan veig coses això. Publiquen mentides tot i saber que són mentides i espero que se'ls caigui la cara de vergonya i que rectifiquin», ha lamentat el publicista assegurant que es tracta d'«una infàmia». 

Risto afirma que «fa mal» conèixer la situació de Romeva

En paral·lel, el presentador va escriure al portal digital 'Nius' un article en què ha assegurat sentir-se afectat després d'haver entrevistat Romeva: «Fa mal llegir-se les 285 pàgines del llibre de Raül Romeva i trobar que estàs d'acord amb el 95% del diagnòstic que fa de la societat espanyola. Fa mal que coincidim tant en el diagnòstic i discrepem tant en la solució», opina.

«Fa mal també seure durant més de 40 minuts en un locutori de la presó de Lledoners amb un representant de milions de catalans i seguir dissentint. Fa mal que ell aviat faci 2 anys de presó preventiva sense sentència, sense saber encara si és culpable o innocent. Fa mal comprovar l'arbitrarietat amb la qual la justícia pot jugar amb la teva vida», ha conclòs el presentador. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari